Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Βρετανία: 3 στους 4 τουρίστες θα κάνουν διακοπές μετά τη λήξη της πανδημίας.

Το 75% των τουριστών από τη Βρετανία, δείχνουν πρόθυμοι να κάνουν διακοπές, μόλις η κυβέρνηση κρίνει ότι η πραγματοποίηση πτήσεων είναι πλέον ασφαλής.

Σε έρευνα, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 1000 ατόμων από το Holiday Extras, το 25% δήλωσε πως έχει ήδη κάνει κράτηση για διακοπές ή πτήσεις με το πέρας της κρίσης της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Τα 2/3 πιστεύουν ότι θα μπορέσουν κατά τη διάρκεια του έτους να κάνουν διακοπές και το 23% όσων έχουν ταξιδέψει τους τελευταίους 3 μήνες, δηλώνουν έτοιμοι να ταξιδέψουν μόλις περάσει η κρίση.

Ο Seamus McCauley, αρχισυντάκτης του Holiday Extras, αναφέρει: «Αυτό που επιδιώκουν οι άνθρωποι από τις διακοπές δεν είναι το ταξίδι, αλλά η προετοιμασία και η προσμονή για αυτό. Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, όλοι μας χρειαζόμαστε κάτι για να προσμένουμε μόλις τελειώσει η κρίση που βιώνουμε.

Οι αεροπορικές εταιρίες κάνουν διαθέσιμα νωρίτερα τα χειμερινά προγράμματα πτήσεών τους, έτσι ώστε να γίνονται κρατήσεις από όσους προσβλέπουν έπειτα από το πέρας της κρίσης».

Πηγή: money-tourism.gr/

Σχόλιο:
Το ερωτήματα που τίθενται σε αυτή την είδηση είναι:
Με την διαχείρiση του Μπόρις Τζόνσον μπορεί να θέλουν…..θα μπορούν?
Χρονικά θα προλάβουν την σεζόν του 2020?
Και μέτα την λήξη της πανδημίας με τι κριτήρια, Μεγάλης Βρετανίας η ΠΟΥ;
Νίκος Ασπιώτης

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ