Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ryanair: Πιθανή η καθήλωση των αεροσκαφών μέχρι και τον Ιούνιο

Μέχρι και τον Ιούνιο αναμένεται να παραμείνουν καθηλωμένα τα αεροσκάφη της Ryanair , όπως αναφέρεται σε tweet που δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό της ιρλανδικής αεροπορικής.

Από σήμερα τα αεροσκάφη της Ryanair θα είναι στην πλειοψηφία τους καθηλωμένα. Επίσης, το προσωπικό της εταιρίας μειώθηκε κατά 50% με στόχο να υπάρξει απομόνωση και αποφυγή της μετάδοσης του ιού. Ωστόσο, τα αεροσκάφη της θα είναι διαθέσιμα για την πραγματοποίηση πτήσεων επαναπατρισμού από τη βρετανική κυβέρνηση.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ryanair, Michael O’Leary, στη δημοσίευση που υπογράφει στο twitter, αναφέρει, ότι κανείς δε γνωρίζει πόσο θα διαρκέσουν οι ταξιδιωτικές απαγορεύσεις λόγω του Κορωνοϊού.

Προσθέτει, επίσης, ότι η εμπειρία από την κατάσταση στην Κίνα έδειξε πως χρειάστηκαν τουλάχιστον 3 μήνες. Η Ryanair έχει ανακοινώσει την καθήλωση του στόλου της μέχρι και τον Μάιο, και δηλώνει ότι θα ακολουθήσει ρητά τις κυβερνητικές οδηγίες.

Πηγή: money-tourism.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ
Οπτικοακουστικό υλικό ενόψει της ημερίδας, που συνδιοργανώνει η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 (10:00-17:00, Ιόνιος Ακαδημία – Κέρκυρα), με θέμα: “Ο Ιωάννης Καποδίστριας και οι ιστορικοί δεσμοί των Ιονίων Νήσων με τη Γενεύη”, στο πλαίσιο του συμποσίου “Ημέρες Ιωάννη Καποδίστρια” που θα λάβει χώρα στην Κέρκυρα (21-25/9/2022)