Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δωρεά του Επιμελητηρίου Κέρκυρας στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Το Επιμελητήριο Κέρκυρας έχοντας επίγνωση του ρόλου του όχι μόνο ως σύμβουλος της Πολιτείας, αλλά και σαν θεσμός που συμβάλλει έμπρακτα στη στήριξη του κοινωνικού συνόλου σε κάθε δύσκολη στιγμή, αποφάσισε μετά από σύγκληση έκτακτης Δ.Ε. και έκτακτου Δ.Σ δια περιφοράς , την δωρεά 24 οξύμετρων και 7 στηθοσκοπίων αξίας 1.500 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, καθώς και την κάλυψη δαπάνης ύψους 3.500 ευρώ για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής και ηλεκτρονικής οργάνωσης του νέου τμήματος ειδικών λοιμώξεων που ανέπτυξε το Νοσοκομείο για την νοσηλεία των ασθενών με covid-19.

Είχε προηγηθεί η συμμετοχή μας με το ποσό των 5.000 ευρώ για την προμήθεια εξοπλισμού μοριακής ανίχνευσης του κορωνοϊού.

Πρέπει να κερδηθεί το μεγάλο στοίχημα που είναι να αντέξει το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ώστε το τίμημα σε ζωές να είναι το ελάχιστο δυνατό.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Είμαστε υποχρεωμένοι όλοι με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης να συμβάλλουμε στην επιτυχή αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, ώστε να προστατεύσουμε την υγεία των οικογενειών μας και συγχρόνως να στηρίξουμε την επιχειρηματικότητα, η οποία είναι πλέον αντιμέτωπη με μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ