Κάτοικος Ευρωπούλων 62 ετών, το πρώτο κρούσμα. Σε καραντίνα η σύζυγος του.

Share:

Μετά την επίσημη επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος κορονοϊου στην Κέρκυρα, ξεκινούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασιες όπως προβλέπει ο ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ειδοποίησε την Πολιτική Προστασία που με την συνδρομή της Αστυνομίας θα ιχνηλατήσουν τις επαφές του 62χρονου, που έμενε στους Ευρωπούλους, ενώ η γυναίκα του είναι σε καραντίνα.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ , ο 62χρονος Στ. Χ. με τη σύζυγό του διατηρούν οικία στους Ευρωπούλους, στην οποία επέστρεψαν στις 17 Μαρτίου από το Βέλγιο. Στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας τους δόθηκαν οδηγίες καραντίνας κατ’ οίκον. Την περασμένη Πέμπτη επικοινώνησε με τον γιατρό του, λέγοντας ότι έχει πυρετό και αισθάνεται αναπνευστική δυσφορία.

Μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, ζητήθηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κλινική του εικόνα έστρεψε την προσοχή γιατρών και νοσηλευτών στην περίπτωσή του η οποία αντιμετωπίστηκε με κάθε προσοχή. Τα δείγματα εστάλησαν χθες από το νοσοκομείο και ζητήθηκε να εξεταστούν κατά προτεραιότητα από το ινστιτούτο Παστέρ.

Previous Article

Αγωνιστική Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων: Απαιτούμε προστασία από την πολιτεία

Next Article

89 παραβάσεις το Σάββατο άσκοπων μετακινήσεων στα Ιόνια Νησιά. 68 στη Κέρκυρα

Σχετικά Άρθρα