Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Εκτεταμένες απολυμάνσεις σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους

Εντατικοποιούνται ακόμη περισσότερο οι απολυμάνσεις τις οποίες πραγματοποιεί σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Στο ευρύτατο και συνεχές πρόγραμμα απολυμάνσεων περιλαμβάνονται αυτές που αφορούν το σύνολο των χώρων και γραφείων των δημοτικών κτηρίων και όλων των δομών του Δήμου, όσο και αυτές που αφορούν σε εξωτερικούς χώρους, πεζοδρόμια, πλατείες, λαϊκή αγορά, στάσεις λεωφορείων και κάδους απορριμμάτων. 

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τις απολυμάνσεις δημοτικών χώρων και γραφείων πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο που πέρασε, στο Μαντούκι στα κτήρια της Κεντρικής Αποθήκης του Δήμου, στο κτήριο της Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού και της Υπηρεσίας Καθαριότητας, στο κτήριο του ΚΕΠ στην Δημοτική Ενότητα Φαιάκων, στο Μηχανοστάσιο της Υπ. Καθαριότητας στο Τρίκλινο, στο ΦΟΣΔΑ στο Τεμπλόνι, σε 23 οχήματα της Υπ. Καθαριότητας, σε δημοτικά κτήρια των Δημοτικών Ενοτήτων Αχιλλείων, Παρελίων, Φαιάκων και Κερκυραίων.

Επίσης, απολυμάνσεις πραγματοποιήθηκαν στο Ιστορικό Δημαρχείο, στο Δημοτικό Θέατρο, στο Μαράσλειο Μέγαρο, στο κτήριο του ΚΑΠΗ, στο κτήριο του ΔΟΠΑΠ στο Φαληράκι, στα γραφεία της Διεύθυνσης Επιχειρησιακού  Έργου στην οδό Καλοχαιρέτου 3, στο ΚΕΠ του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, στα Γραφεία Αντιδημάρχου Κοινων. Πολιτικής, στα αντίστοιχα τμήματα που εδρεύουν στο κτήριο της Π.Ι.Ν., (πρώην Νομαρχία),  στο κτήριο της Πολεοδομίας και σε αυτό των Τεχνικών Υπηρεσιών, στα γραφεία του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή Κουλίνες, καθώς και στην Λαϊκή αγορά. Στην Λαϊκή αγορά πραγματοποιήθηκε μικροβιακή απολύμανση σε όλους τους εξωτερικούς χώρους μετά το πέρας των εργασιών ενώ ανάλογη απολύμανση και πλύσεις πραγματοποιήθηκε και στην περιοχή των Ευρωπούλων.  

Σημειώνεται ότι οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται επαναλαμβανόμενα ενώ οι υδροφόρες του Δήμου πραγματοποιούν συνεχώς πλύσεις με μεγάλες ποσότητες απολυμαντικού υγρού (χλωρίνη) σε δρόμους, πλατείες, εξωτερικούς χώρους που συχνάζουν αρκετοί άνθρωποι, καθώς και εξειδικευμένα σε όσες περιοχές απαιτείται.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ