Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δημήτρης Μπιάγκης: «Ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την πρωτοβουλία των φορέων»

Με μεγάλη ικανοποίηση, αίσθημα δικαίωσης κι ελπίδα για το αύριο, χαιρετίζουμε όλους τους παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς του τόπου που συνειδητοποίησαν τη σοβαρότητα της κατάστασης που βιώνουμε και συστρατεύονται σε μια εκστρατεία αλληλεγγύης απέναντι στο δοκιμαζόμενο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό των δομών υγείας στην περιοχή μας αλλά και σε όλου εκείνους που συνδράμουν στη διασφάλιση του αισθήματος ασφάλειας στον νομό μας (αστυνομία, προσωπικό ΕΚΑΒ, λιμενικό, πυροσβεστική κ.λπ).

Από την πρώτη στιγμή της κρίσης, με επιστολές, δελτία τύπου, ανακοινώσεις, δηλώσεις και δημόσιες τοποθετήσεις, καταδείξαμε προς όλες τις κατευθύνσεις την ανάγκη συνεργασίας της τοπικής κοινωνίας, ώστε να τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα και να δώσουν ετούτη τη μεγάλη μάχη απέναντι στην απειλή του κορωνοϊού με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Η ιερή ετούτη προσπάθεια, δεν έχει χρώματα και αρώματα, διαπερνά οριζόντια κάθε παραγωγικό ιστό της κοινωνίας κι έρχεται να καλύψει τη διαπιστωμένη έλλειψη που παρουσιάζουν οι δομές υγείας της περιοχής μας.

Παράλληλα, νιώθουμε δικαιωμένοι όχι μόνο για την υπεύθυνη και ενεργή στάση μας, όσο και για τις προτάσεις που έγκαιρα καταθέσαμε στους αρμόδιους φορείς. Μπορεί εκείνοι να μην έχουν απαντήσει ακόμα στα επιτακτικά ερωτήματά μας, αλλά η ίδια η κοινωνία, ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου και πολλοί άλλοι κατέδειξαν την ορθότητα των προτάσεών μας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε να μην δικαιωθούμε από τις εξελίξεις και για όλα τα υπόλοιπα που έχουμε προτείνει στους αρμόδιους φορείς, ώστε να μην τρέξουμε ασθμαίνοντας πίσω από τα καταιγιστικά γεγονότα απροετοίμαστοι.

Χαιρετίζουμε τη συνεργασία των φορέων και την ελπιδοφόρα αντίδραση της τοπικής κοινωνίας και το σύνολο της κοινωνίας (φορείς, επιχειρήσεις, μεμονωμένοι πολίτες) να συμμετάσχουν σε τούτο το εγχείρημα και να μην παραμείνουν στη μοναξιά της αποστασιοποίησης.

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.
Είναι η ώρα της συμμετοχής και της ευθύνης.

Ο αριθμός του τραπεζικού λογαριασμού ο οποίος έχει ανοιχτεί στην Τράπεζα Πειραιώς, είναι:

ΙΒΑΝ: GR 90 0171 5820 0065 8214 7816 813

Το σύνολο σχεδόν των φορέων της τοπικής κοινωνίας συνεργάζεται και συνδράμει σε τούτη την προσπάθεια με μπροστάρη τον Ιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας και τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων και της διοίκησης του Νοσοκομείου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ