Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Σε εξέλιξη η έρευνα του ΙΤΕΠ για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού|

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πολύ σημαντική έρευνα του ΙΤΕΠ για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού, οι αφορούν στην καταγραφή των απωλειών στον ξενοδοχειακό τομέα, στις προθέσεις ξενοδοχείων σε θέματα ημερομηνίας ανοίγματος, σε διαπραγματεύσεις με πρακτορεία, σε θέματα επιστροφής προκαταβολών, αλλά και καταγραφής δανειακών αναγκών.

Η συμμετοχή μεγάλου αριθμού ξενοδόχων, είναι εξόχως σημαντική, για την αρτιότητα της έρευνας και την τεκμηρίωση των συμπερασμάτων.

Όπως είναι γνωστό, από την πρώτη στιγμή της πρωτοφανούς κρίσης που διανύουμε, το ΞΕΕ ανέθεσε στο ΙΤΕΠ, την καταγραφή των επιπτώσεων στο χώρο των ξενοδοχείων. Σε μια κατάσταση που μεταβάλλεται διαρκώς κατέφερε το ΙΤΕΠ, με την συμμετοχή των ξενοδόχων, να υπάρξει μια ολοκληρωμένη εικόνα βάσει της οποίας προχώρησε το ΞΕΕ σε ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας και την έναρξη διαλόγου προς τη λήψη αποφάσεων στήριξης της επιχειρηματικότητας.

Ο αγώνας του ΞΕΕ και του συνόλου των οργάνων εκπροσώπησης του τουριστικού κλάδου συνεχίζεται αδιάκοπα. Στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητο να υπάρξουν στοιχεία και για τον λόγο αυτό συνεχίζεται η καταγραφή των επιπτώσεων της κρίσης του covid19.

Η συμμετοχή κάθε ξενοδόχου, είναι εξαιρετικά σημαντική.

Υπενθυμίζεται πως τα στοιχεία που συμπληρώνονται προστατεύονται από τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν δημοσιεύονται και χρησιμοποιούνται μόνο σε στατιστικές αναλύσεις περιφερειακής ή Εθνικής εμβέλειας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πηγή: money-tourism.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ