Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ενημέρωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τις εξελίξεις με τον Κορωνοιό

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχίζει την τακτική ενημέρωση συγκεντρώνοντας πληροφόρηση από τον ΕΟΔΥ, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, και τις Υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων των Ιονίων Νήσων.

Το καθημερινό πρόγραμμα ενημέρωσης από το Υπουργείο Υγείας και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανταποκρίνεται στην ανάγκη πληροφόρησης ολόκληρης της χώρας και αποτελεί την μόνη πηγή επίσημης ενημέρωσης.
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ να παρακολουθείτε συστηματικά την καθιερωμένη αυτη επίσημη ενημέρωση που πραγματοποιούν στις 6μμ ο Καθηγητής Λοιμοξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι πολίτες των Ιονίων Νήσων αναζητούν ενημέρωση σε ειδικά θέματα για τα ιδιαίτερα δεδομένα και περιστατικά της κρίσης του κορονοϊού όπως και της εφαρμογής των μέτρων που αφορούν στις δικές μας κοινωνίες.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανταποκρίνεται σε αυτο το αίτημα σύμφωνα με τις οδηγίες που εχει δεχθει από τα αρμόδια Υπουργεία.

Υπενθυμίζουμε ότι:
• Σωστή ενημέρωση και πρόληψη είναι τα “όπλα” μας στην αντιμετώπιση του κορονοϊού
• Όσο λιγότερες είναι οι μετακινήσεις μας, τόσο λιγότερα θα είναι τα κρούσματα
• Προσέχουμε ιδιαίτερα τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και είναι γύρω μας
• Τα λιγότερα κρούσματα αυξάνουν τις πιθανότητες αποτελεσματικής αντιμετώπισης
• Η εφαρμογή των μέτρων προστασίας παρατείνονται μέχρι την 27η Απριλίου 2020

ΟΛΟΙ μας “Μένουμε Σπίτι”: Είναι ο καλύτερο τρόπος προστασίας του εαυτού μας και του περιβάλλοντός μας
Σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης (π.χ. πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, δυσκολία στην αναπνοή) καλεί άμεσα τον ιατρό του ή τον ΕΟΔΥ (τηλ:1135, 210 5212 054), για να λάβει οδηγίες.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Παραθέτουμε στοιχεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, σύμφωνα με τη διερεύνηση που έχει πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Επιδημιολογικής Επιτήρησης και Παρέμβασης για Λοιμώδη Νοσήματα του ΕΟΔΥ όπως παρακάτω:
Α) Σύμφωνα με την Έκθεση του ΕΟΔΥ (07 Απριλίου 2020 και ώρα 15:00) τα ευρήματα από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) συνολικά 3, είναι τα καταγεγραμμένα κρούσματα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και έχουν ως εξής:

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: 2 κρούσματα (νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων)
• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: 1 κρούσμα (νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών)
• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ: 1 κρούσμα (βρίσκεται σε κατ΄ οικον περιορισμό)
• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: 1 κρούσμα (βρίσκεται σε κατ΄ οικον περιορισμό)

Πρόκειται για 3 άνδρες και 2 γυναίκες

*Αναμένονται αποτελέσματα από δείγματα που έχουν ληφθεί τις προηγούμενες ημέρες από τα Νοσοκομεία των περιφερειακων ενοτητων.
** Για τα κρούσματα έχει πραγματοποιηθεί ή είναι σε εξέλιξη επί του παρόντος ιχνηλάτηση επαφών και χορήγηση οδηγιών από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ
ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟ
Β) Σύμφωνα με την Έκθεση του ΕΟΔΥ (από την έναρξη της πανδημίας μέχρι και σήμερα) τα ευρήματα από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) συνολικά 11, είναι τα καταγεγραμμένα κρούσματα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και έχουν ως εξής:

• 3 κρούσματα στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
• 1 κρούσμα στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
• 1 κρούσμα στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
• 6 κρούσματα στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Πρόκειται για 7 άνδρες και 4 γυναίκες
Ηλικίες: 58, 59, 56, 52, 67, 63, 30, 64, 74, 69, 30 ετών
Θάνατοι: 2 (εκ των οποίων ένας άνδρας από Ζάκυνθο και ένας ανδρας από Κέρκυρα)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
Α) Tο τελευταίο 24ωρο (06.04.2020), κατά την εφαρμογή του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, βεβαιώθηκαν από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για άσκοπες μετακινήσεις 111 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα σε 75 πεζούς και 36 κατά τον έλεγχο σε οχήματα
Β)Από το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ διενεργήθηκαν καθ όλο το 24ωρο (06.04.2020) 185 έλεγχοι στην περιοχή δικαιοδοσίας του (λιμένα και χερσαία ζώνη που επιτηρεί) και δεν βεβαιώθηκαν παραβάσεις.

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:
Α) Tο τελευταίο 24ωρο (06.04.2020), κατά την εφαρμογή του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, βεβαιώθηκαν από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για άσκοπες μετακινήσεις 2 παραβάσεις και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα.
Β) Από το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ διενεργήθηκαν καθ όλο το 24ωρο (06.04.2020) 294 έλεγχοι στην περιοχή δικαιοδοσίας του (λιμένα και χερσαία ζώνη που επιτηρεί) και δεν βεβαιώθηκαν παραβάσεις.

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ:
Α) Tο τελευταίο 24ωρο (06.04.2020), κατά την εφαρμογή του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, βεβαιώθηκαν από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για άσκοπες μετακινήσεις 4 παραβάσεις εκ των οποίων 3 σε πεζούς και 1 κατά τον έλεγχο σε οχήματα και επιβλήθηκε ισάριθμο διοικητικό πρόστιμο.
Β) Από το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ διενεργήθηκαν καθ όλο το 24ωρο (06.04.2020) 65 έλεγχοι στην περιοχή δικαιοδοσίας του (λιμένα και χερσαία ζώνη που επιτηρεί) και βεβαιώθηκαν συνολικά 3 παραβάσεις.
Από το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΙΘΑΚΗΣ διενεργήθηκαν καθ όλο το 24ωρο (06.04.2020) 19 έλεγχοι στην περιοχή δικαιοδοσίας του (λιμένα και χερσαία ζώνη που επιτηρεί) και δεν βεβαιώθηκαν παραβάσεις.

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:
Α) Το τελευταίο 24ωρο (06.04.2020), κατά την εφαρμογή του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, βεβαιώθηκαν από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για άσκοπες μετακινήσεις 1 παράβαση και επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο.
Β) Από το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ διενεργήθηκαν καθ όλο το 24ωρο (06.04.2020) 80 έλεγχοι στην περιοχή δικαιοδοσίας του (λιμένα και χερσαία ζώνη που επιτηρεί) και δεν βεβαιώθηκαν παραβάσεις.

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
Από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου στις 06.04.2020 έχουν διενεργηθεί υγειονομικοί έλεγχοι στη δημοτική λαϊκή αγορά σε 16 οπωροπωλεία και 7 ιχθυοπωλεία. Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις έγιναν συστάσεις προς συμμόρφωση.

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:
Από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου στις 06.04.2020 συνεχίστηκαν κανονικά οι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εδόθησαν οδηγίες, έγιναν κατά περίπτωση συστάσεις και δεν διαπιστώθηκαν παραβάσεις.

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ:
Από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου στις 06.04.2020 έχουν διενεργηθεί 8 υγειονομικοί έλεγχοι σε επιχειρήσεις άρτου.

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:
Από το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου στις 06.04.2020 έχουν διενεργηθεί 7 υγειονομικοί έλεγχοι εκ των οποίων 3 σε επιχειρήσεις λιανικής διάθεσης τροφίμων και ποτών (παντοπωλεία κλπ), 2 σε επιχειρήσεις μαζικής εστίασης (αναψυκτήρια, καφετέριες), 1 σε αυτοκίνητο μεταφοράς τροφίμων και 1 σε φαρμακείο. Σε όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις έγιναν συστάσεις προς συμμόρφωση.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Νέο ωράριο λειτουργίας ανακοινώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊου. Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, η απόφαση σχετικά με την τροποποίηση του εθνικού πλαισίου ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων και των Σούπερ Μάρκετ μέχρι τις 25/04.
Αναλυτικότερα, στο σχετικό ΦΕΚ που εκδόθηκε, προβλέπονται τα εξής:
• Άρθρο 1: Το εθνικό πλαίσιο ωραρίου των εμπορικών καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων έως και 25/04/2020 διαμορφώνεται ως εξής: A. Για τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή 07:00 έως 21:00. B. Για το Σάββατο 07:00 έως 20:00.
• Άρθρο 2: Η παρούσα υπουργική απόφαση δύναται να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεώτερη όμοια, εφόσον κριθεί αναγκαίο λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες της αγοράς.
• Άρθρο 3: Οι επιχειρήσεις οφείλουν να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα τα οριζόμενα της παρούσας. Η μη συμμόρφωση επισύρει την επιβολή των ποινικών κυρώσεων και την επιβολή προστίμου που προβλέπονται στην παράγραφο πρώτη του άρθρου εικοστού δεύτερου της από 20.03.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 68).

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ:
Από το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ διεξάγεται αιμοδοσία απο Δευτέρα έως Παρασκευή από 9πμ έως 13μμ από 9πμ έως 13.30μμ και από 17.30μμ έως 19.30μμ στο κτήριο της Ιατροχειρουργικής Κέρκυρας, Ιατρείο στην Πλ. Σκαραμαγκά. Το Σάββατο διεξάγεται αιμοδοσία από 9πμ έως 14μμ και Σάββατο/Κυριακή διεξάγεται αιμοδοσία από Κινητή Μονάδα εφόσον υπάρχει αίτημα κάποιου Φορέα / Συλλογου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας – εξυπηρέτησης πολιτών με το Τμήμα Αιμοδοσίας 2661 3 60512 & 2661 3 60556. Εναλλακτικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την ενημέρωσή τους για την Αιμοδοσία με την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας στο τηλέφωνο 2661 3 62170, e.kerkyras@pin.gov.gr

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ:
Από το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ διεξάγεται αιμοδοσία από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9πμ έως 13μμ στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας. Επίσης, διεξάγεται αιμοδοσία από Δευτέρα έως Παρασκευή από 18.30μμ έως 20μμ και Σαββάτο-Κυριακή και Αργίες από 11πμ έως 13μμ στο χώρο του Νοσοκομείου Λευκάδας.
Τηλέφωνο επικοινωνίας – εξυπηρέτησης πολιτών με το Τμήμα Αιμοδοσίας 2645 3 60161-2.
Εναλλακτικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την ενημέρωσή τους για την Αιμοδοσία με την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας στο τηλέφωνο 2645 3 60790, pe.lefkadas@pin.gov.gr

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ:
Από το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ διεξάγεται αιμοδοσία από Δευτέρα έως
Παρασκευή από 9πμ έως 13μμ στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αιμοδοσίας με πρόσβαση από χωριστή είσοδο από εκείνη του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας – εξυπηρέτησης πολιτών με το Τμήμα Αιμοδοσίας 2671 0 38014.
Εναλλακτικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την ενημέρωσή τους για την Αιμοδοσία με την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς & Ιθάκης στο τηλέφωνο 2671 3 60530, pe.kefalonias@pin.gov.gr

• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:
Από το ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ διεξάγεται από Δευτέρα έως Παρασκευή
αιμοδοσία από 8.30πμ έως 16.30μμ στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Αιμοδοσίας που στεγάζεται προσωρινά στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Γαϊτανίου.
Τηλέφωνο επικοινωνίας – εξυπηρέτησης πολιτών με το Τμήμα Αιμοδοσίας 2695 3 60522.
Εναλλακτικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν για την ενημέρωσή τους για την Αιμοδοσία με την Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου στο τηλέφωνο 2695360329, e.zakynthou@pin.gov.gr

Η Περιφερειακή Ενότητα σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύλλογο Αγαλά πραγματοποιεί
Εθελοντική Αιμοδοσία των μελών της, στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, που στεγάζεται προσωρινά στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Γαϊτανίου.

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας καλεί τα μέλη του, σε Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου, που στεγάζεται προσωρινά στο Εκκλησιαστικό Κέντρο Γαϊτανίου με σκοπό την κάλυψη αναγκών του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 27η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Tην παράταση στην Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών που προβλέπει την απαγόρευση της κυκλοφορίας μέχρι τις 27 Απριλίου στις 6 το πρωί ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.
Συγκεκριμένα, όπως προβλέπεται στην απόφαση: “Η ισχύς της υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.20036/22.03.2020 απόφασης των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών με τίτλο «Επιβολή του μέτρου του
προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19» (Β΄ 986), όπως συμπληρώθηκε με την υπ’ αρ. 20797/26.03.2020 απόφαση των ιδίων
υπουργών με τίτλο «Συμπλήρωση της αριθμ. Δ1α/ ΓΠ.οικ.20036/22.03.2020 κοινής υπουργικής απόφασης «Επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19″» (Β΄ 1040), παρατείνεται μέχρι και τις 27 Απριλίου 2020 και ώρα 06:00”.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, με την Μονάδα Υποστήριξης Κρίσεων της Ψυχιατρικής Κλινικής προβαίνουν στην παροχή συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης μέσω ανοικτής τηλεφωνικής γραμμής βοήθειας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2661 3 61122, 2661 3 61124 από Δευτέρα ως Κυριακή και κατά τις ώρες 10πμ-1μ.μ. και 5μ.μ.-7μ.μ.
Παράλληλα λειτουργεί ειδικός αριθμός τηλεφώνου και ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) για την επικοινωνία των πολιτών με κάθε Περιφερειακή Ενότητα, στο πλαίσιο μέτρων πρόληψης και προστασίας κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού, ως εξής:
Π.Ε. ΚΕΡΚΥΡΑΣ ⇒ τηλ. 2661 3 62170, pe.kerkyras@pin.gov.gr
Π.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ⇒ τηλ. 2645 3 60790, pe.lefkadas@pin.gov.gr
Π.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ⇒ τηλ. 2671 3 60530, pe.kefalonias@pin.gov.gr
Π.Ε. ΖΑΚΥΝΘΟΥ ⇒ τηλ. 2695 3 60329, pe.zakynthou@pin.gov.gr

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ