Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης καταστήματος στην Κέρκυρα. Συνελήφθη ημεδαπός για παράβαση της Νομοθεσίας περί όπλων

Share:

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κέρκυρας, υπόθεση διάρρηξης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κέρκυρα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του ημεδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σκληροί δίσκοι, μνήμες και άλλα τμήματα, ηλεκτρονικών υπολογιστών, τα οποία όπως διαπιστώθηκε είχαν αφαιρεθεί την 25.01.2019, από το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή της βόρειας Κέρκυρας.
Επιπλέον σε βάρος του ημεδαπού εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, καθώς στην κατοχή του κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) μαχαίρια και μία σιδερογροθιά.
Τα τμήματα του υπολογιστή που είχαν αφαιρεθεί κατά την διάρρηξη του καταστήματος και κατασχέθηκαν, επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.
Ο ημεδαπός με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και παράλληλα διαβιβάσθηκε και η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για την εξιχνίαση της κλοπής.

Previous Article

Μέτρα προστασίας αδέσποτων ζώων απο το Δήμο κεντρικής Κέρκυρας

Next Article

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Καταγραφή αναγκών των σχολικών μονάδων για φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (laptop και tablet)

Σχετικά Άρθρα