Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Όταν σου παρουσιάζουν ως νέες προσλήψεις στο ΕΚΑΒ, την αποδυνάμωση του τμήματος επειγόντων του νοσοκομείου…

Θα μπορούσε να είναι ενθαρρυντικό ότι στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας διορίζεται γιατρός , εάν ο συγκεκριμένος γιατρός δεν ήταν μέλος του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου μας, το οποίο αποδυναμώνεται εν μέσω πανδημίας! Ας σταματήσουν λοιπόν οι πανηγυρισμοί των κυβερνητικών παραγόντων γιατί ακριβώς εδώ αρχίζουν οι ευθύνες τους.

Πόσο μάλλον που ο εν λόγω γιατρός έχει κάνει αίτηση για τις μόνιμες θέσεις Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (που έχουν προκηρυχτεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ).

Πόσο μάλλον που οι ευθύνες της τεράστιας καθυστέρησης στις κρίσεις αυτών των μόνιμων θέσεων γιατρών για τα Τμήματα Επειγόντων, έχουν ουσιαστικά σταματήσει, με την ευθύνη να βαρύνει πλήρως την παρούσα κυβέρνηση.

Πόσο μάλλον που οι λόγοι που οδήγησαν το γιατρό να αιτηθεί θέση επικουρικού στο ΕΚΑΒ, ήταν η ανικανότητα της κυβέρνησης να καταργήσει το τρίμηνο ανεργίας μεταξύ δυο συμβάσεων στον ίδιο φορέα και ο φόβος του κάθε γιατρού να μείνει άνεργος. (Πρόβλημα που προέκυψε μετά τις τελευταίες εκλογές, εξαιτίας δικαστικών αποφάσεων)

Ας μη πανηγυρίζει λοιπόν κανένας κυβερνητικός παράγοντας για τις ευθύνες που του αναλογούν, όταν το νοσοκομείο μας εν μέσω κρίσης COVID 19, χάνει έμπειρους γιατρούς από το πιο σημαντικό κομμάτι, το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, για να καλύψει άλλες χρόνιες ανάγκες (ΕΚΑΒ). Αυτό γίνεται εξαιτίας των καθυστερήσεων των κρίσεων αξιολόγησης και της αβεβαιότητας που προκάλεσαν οι χειρισμοί της παρούσας κυβέρνησης

Ομάδα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ