Ομάδα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρς: «Αφού δεν συμφωνεί η πραγματικότητα μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την ίδια την πραγματικότητα.»

Share:

Με έκπληξη είδαμε το διοικητή του νοσοκομείου να διαψεύδει την ανακοίνωση μας, στο χτεσινό περιφερειακό συμβούλιο, περί αποδυνάμωσης του Τμήματος επειγόντων του νοσοκομείου, καθώς όπως ανάφερε, ο ιατρός του ΤΕΠ ”δεν είναι αυτός, με τον οποίο θα ενισχυθεί το Παράρτημα Κέρκυρας του ΕΚΑΒ.”

Προφανώς ο νέος διοικητής, είναι ακόλουθος της άποψης, “Αφού δεν συμφωνεί η πραγματικότητα μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την ίδια την πραγματικότητα”.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά σε διάστημα περίπου 15ημέρών που ψεύδεται δημόσια, για γεγονότα που αφορούν το νοσοκομείο και μάλιστα εν μέσω πανδημίας. (η πρώτη αφορούσε απάντηση στον βουλευτή κ.Αυλωνίτη για μεταφορά μασκών υψηλής προστασίας που είχε το νοσοκομείο μας, σε νοσοκομείο στη Πάτρα).

Εφόσον με τον τρόπο αυτό δε προσπαθεί απλά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού βουλευτή και είναι απλά άγνοια των θεμάτων του νοσοκομείου, θα τον συμβουλεύαμε να ενημερώνεται καλύτερα πριν της δημόσιες τοποθετήσεις του …Παραθέτουμε προς τεκμηρίωση το link του ιστοτοπου της αναρτημένης λίστας των επικουρικών ιατρών του ΕΚΑΒ προς διορισμό, που βρίσκεται στον ιστότοπο του υπουργείου υγείας, και τη σχετική ανάρτηση που επιβεβαιώνει όσα αναφέραμε στην ανακοίνωση μας (αποκρύψαμε τα ονόματα για ευνόητους λόγους)

Previous Article

Ομάδες Γυναικών Κέρκυρας και Βόρειας Κέρκυρας. Στηρίζουμε τη μέρα πανελλαδικής δράσης στις 15 Απρίλη για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ

Next Article

Ερώτηση Δημήτρη Μπιάγκη στην Υπουργό Παιδείας για την ανάγκη μέριμνας των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών

Σχετικά Άρθρα