ΜεΡΑ 25 στη Κέρκυρα συζήτησε για τουρισμό

Share:

Το ΜέΡΑ25 – όπως τόνισε ο Γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης στην διαδικτυακή συζήτηση με εκπροσώπους φορέων, μέλη και φίλους στα Ιόνια νησιά – στηρίζει τον τουρισμό και γι αυτό πρότεινε στην κυβέρνηση το «κούρεμα» των φόρων (και όχι την αναστολή τους) για το διάστημα της πανδημίας και παράλληλα ζήτησε από όλους τους φορείς για κοινές πρωτοβουλίες στην αντιμετώπιση του προβλήματος με τα σκουπίδια.
Πιο συγκεκριμένα:
Το ΜέΡΑ25 με τον Γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη βρέθηκαν διαδικτυακά την Μ.Δευτέρα 13 Απριλίου στα Ιόνια Νησιά μας και από την Κέρκυρα συζήτησαν με μέλη και φίλους του κόμματος αλλά και με εκπροσώπους φορέων των Ιονίων Νήσων, τόσο για την κατάσταση που διαμορφώνεται στη χώρα μας – και εξαιτίας του Covid-19- αλλά κυρίως για τα τοπικά προβλήματα και τις προτάσεις του ΜέΡΑ25.
Στη συζήτηση – εκτός από τα μέλη και τους φίλους του ΜέΡΑ25 – συμμετείχαν ο Δημήτρης Φατήρας (Πρόεδρος του Συλλόγου Ερημίτης Πλους), ο Κωνσταντίνος Σπίγγος (Νευρολόγος, Δ.Σ.
ΙΣΚ) (Μέλος ΜεΡΑ25), ο Μπάμπης Βούλγαρης (Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας), η Μάγδα Παπανικολοπούλου (Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Τεμπλονίου).
Τα θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν αυτό του Ερημίτη, η οικονομική εξάρτηση του νησιού από τον Τουρισμό και η κρίση που προβλέπεται να έρχεται ως «τσουνάμι», ο ΧΥΤΑ το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών, πως ανταποκρίνεται ο υγειονομικός τομέας των ιόνιων νησιών μας την
κατάσταση με τον Covid-19 αλλά και η ενημέρωση και οικονομική στήριξη των Ρομά σχετικά με τον ιό(όπως είναι γνωστό χορηγήθηκαν σε κάποιους Δήμους χρήματα για την ενημέρωση και την παροχή αντισηπτικών. Η Κέρκυρα όμως εξαιρέθηκε, από αυτή τη χρηματοδότηση).

Previous Article

ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: Το αφήγημα ότι λειτουργεί εν μέσω πανδημίας η πρωτοβάθμια υγείας στην Κέρκυρα κατέρρευσε παταγωδώς…

Next Article

ΛΑ.ΣΥ: Σχετικά με τη σημερινή «δια περιφοράς» συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Σχετικά Άρθρα