Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Οι Πασχαλινές ευχές του Διοικητή του Νοσοκομείου Λεωνίδα Ρουμπάτη

 Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,

Η κορύφωση του Θείου Δράματος αποκτά σήμερα μεγαλύτερη σημασία και έχει διττό νόημα. Σε αυτή την ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης, το μήνυμα της Ανάστασης έρχεται να αναπτερώσει τις ελπίδες μας.
Το φετινό Πάσχα είναι διαφορετικό απ’ ότι έχουμε ζήσει έως σήμερα. Έχει φέρει νέες προκλήσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε με σύνεση και συνέπεια. Μέχρι σήμερα έχουμε δείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και τις νέες συνθήκες που έφερε η πανδημία. Ας συνεχίσουμε με σύνεση και τις Άγιες αυτές ημέρες όσο κι αν μας κοστίζει να μην είμαστε κοντά στις οικογένειές μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε, αφού μόνο έτσι θα τους προστατεύσουμε.
Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και στο λοιπό προσωπικό του Γ.Ν. Κέρκυρας που νυχθημερόν υπερβάλλουν εαυτόν με ανιδιοτέλεια και γενναιότητα προκειμένου να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Τους ευχαριστώ πολύ για όσα προσφέρουν και δηλώνω θαυμαστής της δυναμικότητας και αποφασιστικότητας τους.
Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι,
Εύχομαι το Αναστάσιμο Φως να απλώσει τη ζεστασιά του μέσα στις καρδιές όλων μας.
Σας εύχομαι ολόψυχα Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.
Ρουμπάτης Λεωνίδας
Διοικητής Γ.Ν.Κέρκυρας

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ