Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μετάδοση Ραδιοφωνικού κοινωνικού μηνύματος κατά του κορωνοϊού από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Αξιότιμοι κύριοι,

Επιθυμώ κατ’ αρχάς να σας εκφράσω θερμές ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα και να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στην εθνική προσπάθεια ενημέρωσης της κοινής γνώμης όσον αφορά στην μάχη κατά του κορωνοϊού.

Είμαι υποχρεωμένη επίσης να σας ενημερώσω ότι κατόπιν παραίνεσης του Υπουργού Εσωτερικών, οι Περιφέρειες πρέπει να συμμετέχουν με την επικοινωνία δικού τους μηνύματος μέσω των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών των περιοχών τους.

Την περίοδο αυτή τα μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τους μεταδίδουν τα μηνύματα αυτά χωρίς χρέωση.
Στο πλαίσιο αυτό, σας έχει αποσταλεί σύντομο μήνυμα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για την απόφαση σας σχετικά με την προβολή του, τόσο για την ενημέρωση της Περιφερειακής Αρχής, όσο και των αρμοδίων κυβερνητικών φορέων συντονισμού της ενημέρωσης.
Πιστεύουμε ότι στην προσπάθεια αυτή ο ραδιοφωνικός σταθμός σας, όπως και τα υπόλοιπα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης, θα είναι εταίρος.
Για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι μέρος του εγκεκριμένου ποσού για την στρατηγική καμπάνια προστασίας της δημόσιας υγείας θα διατεθεί στα περιφερειακά μέσα ενημέρωσης

Με δική μου πρόταση το Περιφερειακό Συμβούλιο πήρε ομόφωνη απόφαση για την έκκληση στην κυβέρνηση άμεσης υλοποίησης αυτής της πολιτικής, αλλά και εφαρμογής όλων των νομοθετικών διατάξεων από το 2019 στήριξης των μέσων ενημέρωσης της ελληνικής περιφέρειας.

XΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

Σας ευχαριστώ για την συνεργασία.

ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ – ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ