Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ολοκληρωμένη ψηφιακή καμπάνια ενημέρωσης από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Με μήνυμα ότι η μάχη κατά του κορωνοϊού δεν τελείωσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχίζει μία ολοκληρωμένη καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών για την αποφυγή διασποράς του COVID -19 με σύνθημα «Στο Ιόνιο Μένουμε Σπίτι, Μεταδίδουμε την Αγάπη και ΟΧΙ τον ιό».

Στο πλαίσιο αυτό, έχει εκδώσει και διανέμεται μέσω των Νοσοκομείων, της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, των Λιμεναρχείων , των Αερολιμένων, των Δήμων και ομάδων εθελοντών, ενημερωτικό έντυπο υλικό στα ελληνικά και στα αγγλικά για την πληρέστερη ενημέρωση όλων των πολιτών και των κατοίκων.

Παράλληλα με ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά σποτ αλλά και την ανάρτησή τους στα social media της Περιφέρειας (facebook: Περιφέρεια Ιονίων Νήσων-Region of Ionian Islands, twitter:@regionofionian) συνεχίζεται η πληροφόρηση των πολιτών για τη μάχη κατά του κορωνοϊου και τον ρόλο της ατομικής συμπεριφοράς.
«Συνεχίζουμε να καλούμε τους συμπολίτες μας να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή διασποράς του COVID -19 , ενώ σε περίπτωση που κάποιος εμφανίσει συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης (π.χ. πυρετό, βήχα, πονόλαιμο, δυσκολία στην αναπνοή) να επικοινωνήσει άμεσα με τον ιατρό του ή τον ΕΟΔΥ (τηλ: 1135, 210 5212 054), για να λάβει οδηγίες», επισημαίνει η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων προσφέρει την πρόσβαση στην πλατφόρμα ιατρικών συμβουλών doctornext2me με την συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας, ενώ επίκειται η συνεργασία και άλλων Ιατρικών Συλλόγων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ