Επιστολή του Βουλευτής Αλέξανδρου Αυλωνίτη στην Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου για το Δημοτικό Θέατρο

Share:

Επιστολή απηύθυνε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Αλέξανδρος Αυλωνίτης προς την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας κύρια Μερόπη Υδραίου, σχετικά με το Δημοτικό Θέατρο της Κέρκυρας.

Αξιότιμη κυρία Δήμαρχε,
Με επιστολή μου στις 06 Μαρτίου 2020 σας γνωστοποίησα το σοβαρό μου προβληματισμό, αλλά και το ειλικρινές μου ενδιαφέρον για την τύχη του Δημοτικού Θεάτρου της πόλης μας στο εγγύς μέλλον.
Σας εξέθεσα, όλες τις σημαντικές παραμέτρους που καθιστούν το κτίριο αυτό, μνημείο της παραδοσιακής και σύγχρονης ιστορίας του νησιού μας, υψηλής πολιτιστικής υπεραξίας που κομίζει ένα βαθύτατο συναισθηματικό φορτίο για τους Κερκυραίους συμπολίτες μας.
Στους οκτώ πλέον, μήνες αδράνειας της Υπουργού Πολιτισμού κας Π. Μενδώνη, κατόπιν της εξαγγελίας της συνεργασίας σας για την ανάδειξη και ανακατασκευή του Δημοτικού Θεάτρου με τη μορφή της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ), έρχεται να προστεθεί και η δική σας δίμηνη ανεξήγητη απουσία απάντησης στην προσωπική μου επιστολή.
Όπως, σας εξήγησα μέλημά μου είναι να καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια υπό τη θεσμική μου ιδιότητα, προς την εξυπηρέτηση του κοινού μας σκοπού. Χωρίς, ωστόσο την αμοιβαιότητα των προθέσεων, καμία συνεργασία δεν είναι εφικτή.
Η εκ μέρους σας απροθυμία ενημέρωσής μου για το σχεδιασμό εκτέλεσης των τεχνικών παρεμβάσεων από πλευράς Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας προς όφελος ενός άρτιου αισθητικά και λειτουργικά Δημοτικού Θεάτρου υποβαθμίζει το κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας προς τον ίδιο σκοπό, που σας απηύθυνα με την προγενέστερη επιστολή μου.
Όπως τότε, έτσι και τώρα βρίσκομαι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επικοινωνία και συνεννόηση.

Previous Article

27 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις στα Ιόνια νησιά

Next Article

Αναλυτικη ενημερωση απο την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων για τον κορωνοϊό

Σχετικά Άρθρα