Χαρδαλιάς: Μην σκεφτείτε εκδρομή την Πρωτομαγιά

Share:

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μιλώντας σε αυστηρό τόνο αναφορικά με την αυξημένη κυκλοφορία τις τελευταίς ημέρες. «Η προσπάθειά μας δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Δεδομένου ότι σήμερα παρατηρήθηκε αυξημένη κίνηση θέλω να τονίσω ότι τα μέτρα δεν χαλαρώνουν μέχρι τις 4 Μαΐου. Να μην σκεφτεί κανείς εκδρομή την Πρωτομαγιά», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Χαρδαλιάς: Την επόμενη εβδομάδα θα γνωρίζετε τι ανοίγει και πότε
Συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Μέχρι να βρεθεί ο τρόπος αντιμετώπισης του ιού, η καθημερινότητά μας δεν θα είναι ίδια. Καθημερινά ακούτε πληροφορίες για το τι ανοίγει και πότε ανοίγει. Τις πρώτες μέρες της επόμενης εβδομάδες θα ξέρετε ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι με επίσημες ανακοινώσει. Λίγη υπομονή ακόμα.

Η επόμενη φάση θα είναι σταδιακή επιστροφή σε μια νέα καθημερινότητα και όχι στη συνηθισμένη καθημερινότητα. Η διαδικασία δεν θα είναι εύκολη. Θα έχουμε κρούσματα, θα χάνουμε δυστυχώς συνανθρώπους μας. Θα συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα υγιεινής. Κάποιες περιοχές μπορεί να ξαναμπούν σε καραντίνα. Καθημερινά θα αξιολογούμε την κατάσταση».
Πηγή: iefimerida.gr

Previous Article

Κώστας Λέσσης: Περιθωριοποιούνται οι τοπικές αρχές

Next Article

16 νέα κρούσματα το Σάββατο, κανένας θάνατος

Σχετικά Άρθρα