Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μυστήριο με αιφνίδιο θάνατο 53χρονου. Κενό εξουσίας.

Μυστήριο με αιφνίδιο θάνατο 53χρονου. Κενό εξουσίας.
Του Σπύρου Τρύφωνα


Τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα θρίλερ σχετικά με τα αίτια θανάτου ενός 53χρονου στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ο 53χρονος εισήχθη στα επείγοντα περιστατικά στο παθολογικό – καρδιολογικό με συμπτώματα καρδιακού επεισοδίου.
Δυστυχώς εξέπνευσε και μετά την νεκροψία – νεκροτομή ο ιατροδικαστής της Κέρκυρας σε δηλώσεις του σε τοπικό Μ.Μ.Ε υποστήριξε ότι αιτία θανάτου μπορεί να είναι ο covid-19. Κάτι τέτοιο όμως δεν επιβεβαιώνεται από τον ΕΟΔΥ ενώ τα δυο πρώτα τεστ που του έκανε ήταν αρνητικά, μόνο το τρίτο άφηνε υπόνοιες για κορανοιό. Από τότε βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πραγματικό θρίλερ.
Το πρωί της Κυριακής οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο κλήθηκαν να κάνουν τεστ για τον Κορανοιό. Το συγγενικό του περιβάλλον ζητά να μάθει ακριβώς την αιτία θανάτου του ανθρώπου του και ανησυχεί για το αν πραγματικά απεβίωσε από τον covid-19. Επίσης υπάρχει διάχυτη ανησυχία και στην περιοχή που διέμενε ο 53χρονος.

Την ίδια στιγμή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ απολύτως ενημέρωση για το τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν υπάρχει ενημέρωση από το Νοσοκομείο, δεν υπάρχει ενημέρωση από την Περιφέρεια, ούτε από τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας, ούτε από την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, από κανέναν.
Δικαιώνονται απόλυτα όσοι υποστήριζαν ότι θα έπρεπε να υπάρχει σε περιφερειακό επίπεδο ένα συντονιστικό όργανο το οποίο να ενημερώνει υπεύθυνα για να αποφεύγονται φαινόμενα παραπληροφόρησης και fake news. Άλλωστε οι Βουλευτές της αντιπολίτευσης ο κύριος Αλέκος Αυλωνίτης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο κύριος Δημήτρης Μπιάγκης του ΚΙΝ.ΑΛ έχουν καταθέσει σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή, ενώ και ο κύριος Γκίκας έχει ασκήσει πιέσεις προς τον Διοικητή της 6ης Υ.Π.Ε για να υπάρχει ενημέρωση.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΟΠΙΚΑ