Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ευχαριστήρια επιστολή για την προβολή της καμπάνιας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων κατά του κορωνοϊού

Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
Σας ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή σας στην εθνική προσπάθεια ενημέρωσης των συμπολιτών μας όσον αφορά στην μάχη κατά του κορωνοϊού, τόσο σε γενικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Μέσα από την συνεργασία και την προβολή της καμπάνιας ενημέρωσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από τα μέσα ενημέρωσης ευθύνης σας, αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να συνδράμουμε στον κοινό στόχο για την αποφυγή διασποράς του COVID -19.
Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και ο ρόλος που καλείστε να διαδραματίσετε ως η κατεξοχήν πηγή πληροφόρησης των πολιτών των Ιονίων Νήσων αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντικός την κρίσιμη αυτή περίοδο αλλά και την ερχόμενη.
Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συνεχίζει να εργάζεται αδιαλείπτως για τον σκοπό αυτό, με διάφορες δράσεις για την ευαισθητοποίηση, ενημέρωση όλων των κατοίκων και των επισκεπτών μας και βέβαια για τις υποδομές και υπηρεσίες δημόσιας υγείας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία και την ανταπόκριση και ευχόμαστε να έχουμε εποικοδομητικές ευκαιρίες συνεργασίας σε διάφορους τομείς.

Με εκτίμηση,
Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου
Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

LIFE NEWS 102,9
RYTHMOS 99,7
STARFM 88,8
PRISMA RADIO 91,6
STARTMEDIA
CORFUTV
ΕΡΑ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΕΡΤ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
KISS FM 95,8
RADIO KERKYRA 100,1
AMAZONIOS RADIO
AKTINA RADIO 104,7
ΡΥΘΜΟΣ 101,9
STUDIO LEFKATAS 90,5 FM
ΡΥΘΜΟΣ FM 94,3
ERMIS RADIO 91.8
VOUTOSPRESS.GR

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ