Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πως λειτουργεί το Γενικό Νοσοκομείο στην εποχή του Κορωνοιού

Από την Διοίκηση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ στο πλαίσιο των νέων οδηγιών και με γνώμονα την προστασία των πολιτών που προσέρχονται στο Νοσοκομείο ανακοινώνεται ότι:

-Παραμένει ως είσοδος στον χώρο του Νοσοκομείου η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ του Νοσοκομείου και παραμένει κλειστή για όλους, η πλαϊνή είσοδος ( είσοδος από ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ -κοντά στα φανάρια).

-Όλοι ανεξαιρέτως θα απαντούν στα αρμόδια όργανα του Νοσοκομείου στην Κεντρική Είσοδο, σε ερωτήσεις που σχετίζονται με τον κορωνοιό, ώστε να ενημερώνεται άμεσα το Τ.Ε.Π. και το Τακτικό Εξωτερικό Ιατρείο για την διαχείριση πιθανού υπόπτου περιστατικού.

-Η έναρξη των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων κατά προτεραιότητα θα ξεκινήσει με την μετεγχειρητική παρακολούθηση των ασθενών καθώς και με την παρακολούθηση ασθενών με χρόνια νοσήματα. Η είσοδος των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων ΑΝΟΙΓΕΙ μόνον για τους έχοντες ραντεβού για εξέταση στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (χωρίς συνοδό εφόσον η κατάσταση των το επιτρέπει) και προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα.

-Τα ραντεβού στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία κλείνονται ΜΟΝΟΝ τηλεφωνικά στο 2661030062 και προγραμματίζονται με τρόπο που διασφαλίζεται η προστασία του προσωπικού και των προσερχομένων πολιτών.

-Παρακαλούνται οι πολίτες που έχουν προγραμματίσει εξέταση στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2661030062 προκειμένου να καθορισθεί νέο ραντεβού.

-Τα τακτικά χειρουργεία λειτουργούν με προγραμματισμό τηρουμένων των απαιτούμενων προϋποθέσεων προστασίας από τον covid-19.

  • Η συνταγογράφηση εφαρμόζεται υποχρεωτικά άυλη.
  • Το επισκεπτήριο απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας.

Παρακαλούνται οι πολίτες να προσέρχονται υποχρεωτικά με μάσκα στο Νοσοκομείο και να δείξουν την κατάλληλη κατανόηση, να υπακούσουν στις υποδείξεις των υπαλλήλων και να περιορίσουν στο ελάχιστο άκρως απαραίτητο τις επισκέψεις τους στο Νοσοκομείο.

Η ατομική ευθύνη βαρύνει εξίσου όλους μας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ