Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Wizz Air: Πτήσεις από Λονδίνο προς Κέρκυρα, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Ρόδο από αρχές Ιουλίου

Η Wizz Air ανακοίνωσε νέες πτήσεις από το αεροδρόμιο του Luton στο Λονδίνο, προς την Κέρκυρα, το Ηράκλειο, τη Ρόδο και τη Ζάκυνθο, από τον Ιούλιο.

Η επέκταση του προγράμματος πτήσεων ακολουθεί την επανέναρξη των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρίας προς τις χώρες της ανατολικής Ευρώπης.

Εν τούτοις, οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται υπό την τήρηση μέτρων ασφαλείας.

Οι επιβάτες και το πλήρωμα καμπίνας θα πρέπει να φορούν ιατρική μάσκα και θα τους παρέχονται αντισηπτικά μαντήλια. Οι ταξιδιώτες θα πρέπει να τηρούν μέτρα απόστασης, τα οποία θα καθορίζονται από τις τοπικές υγειονομικές αρχές. Επίσης, οι πελάτες παροτρύνονται να πραγματοποιήσουν όλες τις αγορές τους διαδικτυακά με στόχο να μειωθεί η επαφή στο αεροδρόμιο.

Προς τη Ζάκυνθο θα πραγματοποιούνται πτήσεις 2 φορές ανά εβδομάδα από την 1η Ιουλίου, από το Ηράκλειο 3 φορές από τις 2 Ιουλίου, από την Κέρκυρα 2 φορές από τις 3 Ιουλίου και από τη Ρόδο 2 φορές από τις 4 Ιουλίου. Οι τιμές θα ξεκινούν από τις 25.99 λίρες για πτήσεις χωρίς επιστροφή.

Ο γενικός διευθυντής της Wizz Air στη Βρετανία, Owain Jones, αναφέρει:

«Παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, η Wizz Air προετοιμάζεται για τη χαλάρωση των μέτρων, καθώς η κατάσταση βελτιώνεται διαρκώς και πελάτες μας θα θέλουν να ταξιδέψουν ξανά.

Η ομάδα της Wizz ανακοινώνει με χαρά την επέκταση του δικτύου της από το Λονδίνο και θα συνεχίσει να προσφέρει ακόμα περισσότερους νέους χειμερινούς και θερινούς προορισμούς. Τα νέα πρωτόκολλα καθαριότητας θα παρέχουν στους επιβάτες μας την απαραίτητη σιγουριά για να προτιμήσουν τα αεροσκάφη μας. Όπως πάντοτε, κύρια προτεραιότητά μας παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος, και τα νέα μέτρα προστασίας θα διασφαλίσουν την επιδίωξη αυτή».

Πηγή: money-tourism.gr/

Πηγή: etravelnews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ