Μπούκας προς τμήμα Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ: Φαρισαϊσμός και Λαϊκισμός

Share:

Αηδιάζουμε σε καλέσματα αντίστασης και πάλης από δήθεν αριστερούς που μάχονται για τις ανθρώπινες ελευθερίες.

Αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: «το Υπουργείο Παιδείας προσπαθεί να εισαγάγει τον «μεγάλο αδερφό» στα σχολεία μας, νομοθετώντας για την ζωντανή μετάδοση του μαθήματος σε πραγματικό χρόνο. Η πανδημία γίνεται βολικό πρόσχημα για την κατάλυση της δημοκρατίας, την παραβίαση του Συντάγματος»

Όταν κυβερνούσατε και εγκαταστήσατε «ρουφιανομηχανές» στο Νοσοκομείο, πού ήσασταν;

Σας αφιερώνουμε δελτίο τύπου της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών την 18/12/2018:

«Το μάθατε; Το Νοσοκομείο «θωρακίζεται»! Βάζουν ρουφιανομηχανές.

Παλιότερα, επί αλήστου διοίκησης της Δεξιάς, είχαν εγκατασταθεί κάμερες παρακολούθησης των εισερχομένων και εξερχομένων πολιτών στο παλαιό Νοσοκομείο.

Είχε ζητηθεί άδεια από κάποια «ανεξάρτητη αρχή» με το αιτιολογικό ότι είχαν κλέψει έναν τενεκέ λάδι (έτσι ακριβώς όπως το διαβάζετε) από το υπόγειο που ήταν τα μαγειρεία.

Τι και αν δεν είχε αποδειχθεί τίποτα. Οι κάμερες παρακολούθησης στην ταράτσα του Νοσοκομείου με την τηλεόραση παρακολούθησης στο γραφείο του Διοικητή!

Τότε τους κράξαμε, τους καταγγείλαμε, προσφύγαμε στην «ανεξάρτητη αρχή» και οι κάμερες, ξέρετε αυτά τα χαφιέδικα εργαλεία παρακολούθησης της ιδιωτικής μας ζωής, ξηλώθηκαν σιωπηλά.

Θα μου πείτε, αυτή είναι η Δεξιά. Η Αριστερά τους καταγγέλλει διαχρονικά για εγκατάσταση ενός κράτους μαυραγοριτών και χαφιέδων (μετεμφυλιο-κομματικό κράτος, υπόθεση Λαμπράκη και δεν συμμαζεύεται).

Οι σημερινοί Υπουργοί Υγείας, κ.κ. Ξανθός και Πολάκης, με θητεία στον «αριστερό» συνδικαλισμό, ύψωναν το αριστερό χέρι με γροθιά και κουνούσαν την σημαία της αριστεροσύνης σε παρόμοια γεγονότα.

Τώρα, πού να τρέχουν στους δρόμους με βροχή, αφήνοντας τις «αριστερές» δερμάτινες υπουργικές καρέκλες τους. Ήρθε η «αριστερά» στην εξουσία αυτοπροσώπως.

Τώρα, αντί για το αριστερό χέρι με γροθιά, υψώνουν ρουφιανομηχανές παρακολούθησης στα Νοσοκομεία, όπως το δικό μας,

Υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά για τους κακόβουλους: ετούτες οι ρουφιανομηχανές είναι αριστερές, δεν είναι της επάρατης Δεξιάς.

Είναι για το καλό μας, ο χαφιεδισμός! Ντροπή και αίσχος!

Αξονικό Τομογράφο δεν έχουμε, γιατρούς δεν έχουμε, νοσηλευτές δεν έχουμε, ΕΚΑΒ δεν έχουμε, ΠΕΣΥ δεν έχουμε.

Μας φέρνουν όμως ρουφιανομηχανές για να «θωρακίσουν» το Νοσοκομείο.

Μας παρακολουθούν και μας καταγράφουν. Για το καλό μας!

Την είδηση, την προτείνουμε σαν υποψήφια είδηση της χρονιάς με έπαθλο της ανοιχτής αριστερής παλάμης.

Σιγά μην κάτσουμε έτσι. Θα υπερασπιστούμε την ελευθερία και τα ατομικά δικαιώματα των εργαζομένων και όλων των πολιτών.

Θα επανέλθουμε, όσες φορές και αν χρειαστεί, για να τους εξευτελίσουμε πατόκορφα, μέχρι να θωρακίσουμε τις δικές μας ζωές και να.. ξεθωρακίσουμε το Νοσοκομείο από τις ρουφιανομηχανές του «αριστερού» χαφιεδισμού».

Για να συμπληρώσουμε το σχόλιο, τονίζουμε ότι πάντα στον κόσμο θα υπάρχουν μισθωμένοι χρήσιμοι ηλίθιοι, τεμπέληδες και αργόμισθοι, που θα κάνουν τη έμμισθη βρώμικη δουλειά, όσο οι εργοδότες τους θα βρίσκονται στην εξουσία.

Όταν είναι στην αντιπολίτευση, ιδρώνουν να βγάζουν ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων για θέματα που οι ίδιοι χειρίστηκαν καταστροφικά για την κοινωνία μας.

Απλά περιμένουν και προσμένουν νέα ευκαιρία για να ενοικιαστούν, να παίξουν εκ νέου το ρόλο των κοτζαμπάσηδων.

Αν, προσωπικά, ανήκα στη Δεξιά, σε όλους αυτούς, θα σφύριζα με νόημα να παίξουν διοικητικό και εξουσιαστικό ρόλο με το ελεύθερο επιβολής ποινών σε κάθε εργαζόμενο που τολμούσε να αρθρώσει το λόγο της λογικής και αλήθειας.

Οι ίδιοι αυτοί, σύγχρονοι νοικιασμένοι χρήσιμοι ηλίθιοι, θα έτρεχαν πρώτοι.

Είναι τόσο αχρείοι και αποκρουστικοί.

Σύντροφοι του τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ, εσείς ανοίξατε τις πόρτες των ρουφιανομηχανών. Πού ήσασταν όταν κυβερνούσατε; Τότε, ήταν καλές οι ρουφιανομηχανές που εγκαταστήσατε σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο, εκείνο του Νοσοκομείου και τώρα στις αίθουσες διδασκαλίας είναι κακές;

Είστε υπεύθυνοι! Μην διαμαρτύρεστε τώρα. Το πρόσφατο παρελθόν σας προδίδει και σας προσδίδει το χαρακτηρισμό των φτηνών λαϊκιστών. Ρωτήστε στο διπλανό σας τραπέζι την Ομάδα (πληθυντικός της..μεγαλοσύνης!) Υγείας του δικού σας ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό δεν σημαίνει, Δεξιά της Κέρκυρας, ότι επειδή τα βρήκατε έτοιμα από τον ΣΥΡΙΖΑ δικαιούστε με διάφορες δικαιολογίες να βάλετε ρουφιανομηχανές μέσα σε θαλάμους νοσηλείας στο Νοσοκομείο!!

Είναι γελοιότητα! Βρείτε όποια δικαιολογία επιθυμείτε. Κατέχεστε από την ίδια διαστροφή!

Βρήκατε μια κοινωνία κουρασμένη, εξαντλημένη, που αγωνιά για την επιβίωσή της και βάζει τα ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες σε δεύτερη μοίρα.

Το εκλαμβάνετε ως ευκαιρία. Θα σας εξευτελίζουμε και σας, όσες φορές χρειαστεί.

Δεν πρόκειται να απαντήσουμε σε ενοικιαζόμενους χρήσιμους ηλίθιους, όσο και αν ιδρώσουν και προσπαθήσουν να γράψουν τρεις-τέσσερις ανακοινώσεις μαζί. Και αυτές, ανορθόγραφες γιατί τα Ελληνικά τους, μοιάζουν σαν τα ανορθόγραφα γιαπωνέζικα.

Ας δώσουν εξηγήσεις στο διπλανό τραπέζι του τμήματος Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Previous Article

Σύλληψη μιας 53χρονης και ενός 55χρονου για ναρκωτικά

Next Article

Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας για την μεταφορά των απορριμάτων εκτός Κερκύρας.

Σχετικά Άρθρα