Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Αλέκος Αυλωνίτης για την τηλεδιάσκεψη με τους τουριστικούς φορείς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη με θέμα την στήριξη του τουρισμού που διοργάνωσε και συντόνισε ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης. Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ κος Τσίπρας Γεώργιος και η τομεάρχηςΤουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ κα Νοτοπούλου Αικατερίνη, καθώς και πολλοί κερκυραϊκοί φορείς του Τουρισμού και της Οικονομίαςπου εκπροσωπούν μικρές, μεσαίες και μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις.
Συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την διαχείριση των οικονομικών και υγειονομικών επιπτώσεων της πανδημίας του κορονοϊού COVID-19 για τον κλάδο του τουρισμού στην Κέρκυρα, ενώ προτάθηκαν ρεαλιστικές λύσεις από τους φορείς αλλά και από τους αρμόδιους τομεάρχες και τον βουλευτή για την επανεκκίνησή του κλάδου και την προστασία των τουριστικών επιχειρήσεων και των εργαζόμενων σε αυτές.
Περαιτέρω, κατατέθηκαν και καταγράφηκαν προβληματισμοί από τους φορείς για την επόμενη ημέρα στην οικονομία και στο τουριστικό κλάδο γενικώς, ο οποίος πλήττεται από την εμφάνιση και διάδοση του κορωνοϊού.
Ο κ. Αυλωνίτης αναφέρθηκεξανάστις προτάσεις του, που έχει κοινοποιήσει στην τοπική κοινωνία, και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σημαντική συμμετοχή.Δεδομένης της μεγάλης ανταπόκρισης ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε στους εκπροσώπους των φορέων την επανάληψη της σύσκεψης σε εύλογο χρονικό διάστημα

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ