Η Δήμαρχος με τον Σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή

Share:

Με τον σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, συναντήθηκε κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Κέρκυρα στο παλαιό Δημαρχείο, η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου.

Στην συνάντηση ο κ. Σμαραγδής, ενημέρωσε τη Δήμαρχο για την ταινία “ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ” και τα γυρίσματα που θα γίνουν στην Κέρκυρα, στο Ναύπλιο, αλλά και στο εξωτερικό.

Η ταινία αυτή, όπως είπε ο σκηνοθέτης “θα είναι συμφιλιωτική και αισιόδοξη, θα είναι μια ταινία αγάπης για τον μεγαλύτερο Έλληνα πολιτικό των ύστερων καιρών μας”.

Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ.Σμαραγδή για την επίσκεψη και τον διαβεβαίωσε ότι θα Δήμος θα κάνει ότι είναι δυνατόν προκειμένου να διευκολύνει το έργο του, κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, καθώς και βοήθεια σε πόρους. “ Υπάρχουν άνθρωποι, που είναι χαρά και τιμή να τους υποδεχόμαστε στην πόλη μας, όπως είναι ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής”, τόνισε η Δήμαρχος.

“Ο Δήμος μας θέλει να προσελκύσει ποιοτικές κινηματογραφικές παραγωγές, όπως αυτή για τον Ιωάννη Καποδίστρια, από τη συζήτηση διαπίστωσα ότι ο σκηνοθέτης, έχει ασχοληθεί σε βάθος και επί πολύ καιρό με τον Καποδίστρια, το αναμενόμενο αποτέλεσμα, είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικό”.

Previous Article

Για τη συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ με την υπεύθυνη για θέματα Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας: “Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις”

Next Article

Στέφανος Γκίκας: «Από σήμερα η Κέρκυρα ανήκει στα ελάχιστα τουριστικά Μέρη που διαθέτουν Μηχάνημα για την γρήγορη Ανίχνευση Κορονοϊού»

Σχετικά Άρθρα