Σωματείο ναυτεργατών Κέρκυρας: Θέλουμε πλωτά ασθενοφόρα

Share:

Σχετικά με την ύπαρξη πλάνου για πλωτά ασθενοφόρα και για την καλύτερη αντιμετώπιση των αναγκών των νησιών εν μέσω πανδημίας ζητάμε την διάθεση πλωτού ασθενοφόρου στην περιοχή ενδιαφέροντος μας, που θα συμβάλλει καθοριστικά στην ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων συνολικά υπηρεσιών υγείας.
Ασφαλώς γνωρίζετε ότι τα κρούσματα κορονοϊoύ της Κέρκυρας διακομίζονται στο πανεπιστημιακό γενικό νοσοκομείο Ιωαννίνων και ο αριθμός των ετήσιων διακομιδών από το γενικό νοσοκομείο Κέρκυρας σε νοσοκομεία κυρίως των Ιωαννίνων αλλά και της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας είναι περίπου 260 ετησίως. Εκτός αυτού καλύπτονται και οι ανάγκες των Παξών και των διαποντίων νήσων Οθωνών, Ερεικούσης και Μαθρακίου εν όψει και της αύξησης του πληθυσμού την τουριστική περίοδο.
Έχουμε την βεβαιότητα ότι θα εξετάσετε με την δέουσα προσοχή το δικαιολογημένο αίτημα μας και θα δώσετε την αρμόζουσα λύση ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων και των επισκεπτών της νησιωτικής μας περιοχής.

Previous Article

Η ΛΑ.ΣΥ για τα προβλήματα υδροδότησης στη βόρεια Κέρκυρα

Next Article

Για τη συνάντηση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ με την υπεύθυνη για θέματα Παιδείας του Δήμου Κέρκυρας: “Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις”

Σχετικά Άρθρα