Ο Σύλλογος ασθενών Μεσογειακής αναιμίας ευχαριστεί τη Διοίκηση του Γ.Ν. Κέρκυρας

Share:

Από τις 16 Μαρτίου 2020 , στα πλαίσια της αντιμετώπισης και διαχείρισης της πανδημίας λόγω του covid-19, η Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας , παραχώρησε το χώρο που λειτουργούσε για δέκα χρόνια, στην Διοίκηση του Νοσοκομείου προκειμένου να συμπεριλάβει τον χώρο στον σχεδιασμό της αντιμετώπισης της πανδημίας. Ο χώρος της ΜΜΑ αναπτύχθηκε και παραμένει ως ειδικό Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, υποδοχής μόνον υπόπτων κρουσμάτων με κορονοϊό.

Ήταν το μόνο τμήμα στο Νοσοκομείο που μετακινήθηκε κάτω από τις δύσκολες συνθήκες με 62 χρόνιους ασθενείς και καθημερινές νοσηλείες και μεταγγίσεις.

Για δύο περίπου μήνες η ΜΜΑ φιλοξενήθηκε σε προσωρινό χώρο του Νοσοκομείου, με ασφαλή είσοδο μόνον για τους ασθενείς της.

Από τις 8 Μαΐου η ΜΜΑ λειτουργεί σε νέο χώρο, πλήρως εξοπλισμένο και με τις προδιαγραφές λειτουργίας των ΜΜΑ, με δική της ξεχωριστή είσοδο και χώρο parking α-ΜΕΑ.

Ο σύλλογος ασθενών Μεσογειακής Αναιμίας Κέρκυρας, εκφράζει τις ευχαριστίες του προς την Διοίκηση Του ΓΝΚ και προς το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΜΑ για την συλλογική προσπάθεια.

Previous Article

Τηλεδιάσκεψη της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων με τη συμμετοχή του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Next Article

Ορκωμοσία νέων υπαλλήλων στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Σχετικά Άρθρα