Γιάννης Κοντός: Η ανοχή μας απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε

Share:

Αναμενόμενη ήταν η συνέχιση του σίριαλ από την λεγόμενη «ομάδα υγείας ΣΥΡΙΖΑ». Ενοχλήθηκαν που η ΝΟΔΕ επισκέφθηκε την Διοίκηση του Νοσοκομείου. Διότι οι ίδιοι αρέσκονται σε εύκολη κριτική, χωρίς να έχουν το θάρρος να επισκεφθούν το Νοσοκομείο. Δεν το κάνουν, γιατί θα αναγκαστούν να παραδεχθούν αυτά που εμείς ανακοινώσαμε μετά την επίσκεψη μας. Δηλαδή την βελτίωση της λειτουργίας του, η οποία βέβαια, σε κάποιους δεν αρέσει…

Προς άρση λοιπόν της παραπληροφόρησης που διαχέει στην Κοινωνία της Κέρκυρας η «ανώνυμη ομάδα», αναφέρουμε τα εξής:

Η Ιατρός Ογκολόγος θα αναλάβει σύντομα, ήδη έχει παραλάβει τον διορισμό της και είναι στην διαδικασία να τακτοποιήσει την εκκρεμότητα με το κλείσιμο του ιδιωτικού της ιατρείου.

Του ιατρού αιματολόγου η σύμβαση έληξε την 2-1-2020 και ανέλαβε με νέα τριετή σύμβαση την 28- 2 – 2020.

Η Ψυχική Υγεία είναι απόλυτη προτεραιότητα για τη διοίκηση του Νοσοκομείου. Σύντομα οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, θα στερήσουν από επιχειρήματα τους κακόπιστους «κριτές των πάντων».

Καταλόγισαν στη νέα διοίκηση την αναστολή λειτουργίας του Οικοτροφείου Μπενιτσών, όταν αυτό τελούσε ήδη σε αναστολή με απόφαση της προηγούμενης διοίκησης, ήδη από τον μήνα Οκτώβριο του 2019. Μάλιστα ήταν το τρίτο Οικοτροφείο που τέθηκε σε αναστολή μετά από αυτά των Γουβιών και του Ύψου, προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να προβούν σε υλικοτεχνικες βελτιώσεις.

Αλήθεια είχε και τότε εκδώσει αντίστοιχη ανακοίνωση η Ομάδα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ;

Τονίζουμε ότι το προσωπικο του Ψυχιατρικού Τομέα, κατά τη διάρκεια της θητείας της προηγούμενης διοίκησης μειώθηκε κατά 8 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό.

Ας μη κάνουν λοιπόν ότι τάχα νοιάζονται τόσο πολύ για το προσωπικό του Ψυχιατρικού Τομέα.

Όσον αφορά τη λειτουργία της Μονάδας Σωματικής Αποτοξίνωσης (DETOX) σε λίγες μέρες, με το προσωπικό που διέθετε θα ξεκινήσει τη λειτουργία της, η οποία είχε ανασταλεί βάσει των οδηγιών και μέτρων που ελήφθησαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και αφορούσε το σύνολο αντίστοιχων δομών όλης της χώρας και φυσικά όχι μόνο τη Μονάδα της Κέρκυρας.

Στο χώρο που θα λειτουργήσει είναι αυτονόητο ότι θα πληρούνται όλα τα μέτρα και πρωτόκολλα ασφάλειας που απαιτούνται.

Ενημερώνουμε την «ανώνυμη ομάδα» ότι εμείς έχουμε όνομα και πρόσωπα. Και τα δείχνουμε, ακόμα και φορώντας προστατευτικες μάσκες. Δεν φοβόμαστε την αλήθεια. Δεν παραπληροφορούμε. Τέλος, επειδή θεωρούμε τραγικό το να βρίσκουν κάποιοι πρόσφορο αντιπολιτευτικό έδαφος στα ζητήματα υγείας, εκμεταλλευόμενοι την ανησυχία και την ευαισθησία της κοινωνίας στα ζητήματα αυτά, τους προειδοποιούμε ότι η ανοχή πλέον τελείωσε και ότι θα λαμβάνουν ασταμάτητα απαντήσεις για κάθε παραπληροφόρηση του κόσμου που κάθε φορά θα επιχειρούν.

Previous Article

Επτανησιακή Πρωτοβουλία: Να επανασυσταθεί η Υ.Π.Ε Ιονίων Νήσων

Next Article

Τηλεδιάσκεψη για την κατάρτιση επαγγελματιών και εργαζομένων

Σχετικά Άρθρα