Μαρία Δρυ: “Κύριε Πρόεδρε γιατί δεν αναρτήσατε την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου;”

Share:

Προς μεγάλη μας έκπληξη (σήμερα) καλώντας το Γραφείο Συλλογικών Οργάνων, για να μας αποσταλλεί η απόφαση της 12ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (ΕΙΔΙΚΗΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19, ενημερώθηκαμε ότι ΑΚΟΜΗ δεν έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Απορούμε ΠΩΣ μία απόφαση που σχετίζεται ΑΜΕΣΑ με την οικονομική ελάφρυνση των συμπολιτών μας στη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, δεν έχει ακόμα αναρτηθεί, 19 μέρες μετά – σε αντίθεση μάλιστα με άλλες πρόσφατες αποφάσεις. Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ήταν συνδυαμόρφωση πρότασεων από τις παρατάξεις της μειοψηφίας για θέμα στο οποίο η δημοτική αρχή δεν πρότεινε καμία ουσιαστικά εφαρμόσιμη (έστω και διαφορετική) πρόταση.

Παράλληλα είδαμε πρόσφατα να αναρτάται στη Διαύγεια με εξαιρετική ταχύτητα άλλη, αμφισβητούμενη, απόφαση. Στην περίπτωση αυτή ο Πρόεδρος έδρασε με ταχύτητα και επισημοποίησε με ανάρτηση στη Διαύγεια σε μόλις 18 ώρες την απόφαση που «πάρθηκε» εν μέσω τεχνικών προβλημάτων, με ονομαστική ψηφοφορία ακούστηκαν 22 «ΝΑΙ» και αυθαίρετα καταγράφηκαν στα πρακτικά 32 «ΝΑΙ».

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, για ακόμη μία φορά, οι πράξεις σας δεν τιμούν τον θεσμικό σας ρόλο και δεν επιδεικνύουν την ελάχιστη σοβαρότητα που απαιτούν οι περιστάσεις.

Παρακαλούμε να φροντίσετε να αναρτηθεί ΑΜΕΣΑ η απόφαση της 12ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ (ΕΙΔΙΚΗΣ) ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19 καθώς και να μας ενημερώσετε σχετικά με τους λόγους στους οποίους ωφείλεται όλη αυτή η καθυστέρηση.

Αναμένοντας για τις δικές σας άμεσες ενέργειες.

Previous Article

Πλήττονται η θεσμική και δημοκρατική λειτουργία του Δ.Σ.

Next Article

Επέτειος ενός χρόνου από τη νέα πορεία στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τη νίκη της Ρόδης Κράτσα – Τσαγκαροπούλου στις Περιφερειακές εκλογές

Σχετικά Άρθρα