Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τοποθετήθηκαν ειδικοί κάδοι συλλογής αποτσίγαρων. Η εκδήλωση έγινε στην Ανουντσιάτα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος

Την τοποθέτηση κάδων ειδικών προδιαγραφών συλλογής αποτσίγαρων για πρώτη φορά στη Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στα πλαίσια δράσης με αφορμή την παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Σήμερα στις 11:30 το πρωί στην πλατεία Ανουντσιάτα, παρουσία της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου, του αρμόδιου Αντιδήμαρχου Καθαριότητας Γ. Σερεμέτη, και του επροσώπου της μη κερδοσκοπικής εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο παροχής και ανάπτυξης του δικτύου κάδων, έλαβε χώρα ειδική δράση τοποθέτησης κάδων αλλά και ενημέρωσης του κοινού.
Η δράση πραγματοποιείται από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων σε συνεργασία με την Cigaret Cycle AMKE στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει ο Κεντρικός Δήμος της Κέρκυρας για την ανάπτυξη επιπλέον ρευμμάτων ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος.
Για το θέμα της αξίας της ανακύκλωσης των υπολειμμάτων τσιγάρων, πρόκειται να ενημερώσει ο διευθυντής της ΑΜΚΕ κ. Γιώργος Σακελλαρίου ενώ η Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκαν εκτενώς στο σύνολο των δράσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και αναμένεται να προωθηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, προσωπικό του συνεργείου Καθημερινότητας του Δήμου θα προχωρήσει σε τοποθέτηση ειδικών κάδων συλλογής αποτσίγαρων.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ