Κινητοποίηση του ΠΑΜΕ την Πέμπτη στις 19.00 στην Ανουντσιάτα

Share:

Με ένα πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, προπαγάνδισαν τις κινητοποιήσεις της Πέμπτης.
Με στολές εργασίας, έσερναν μια μπάλα στο πόδι, που συμβόλιζε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη και ολόκληρος ο εργαζόμενος λαός. Οι μπάλες που δυσκόλευαν το βάδισμα της σερβιτόρας, της καθαρίστριας, του κηπουρού, του μάγειρα και της ξεναγού, είχαν ταμπελάκια, ΔΕΗ – ΕΝΦΙΑ – ΦΤΩΧΕΙΑ – ΝΟΙΚΙ -ΑΝΕΡΓΙΑ.
Μοίρασαν ανακοινώσεις-κάλεσμα για τις κινητοποιήσεις ενώ στα ρούχα τους ήταν γραμμένα τα συνθήματα: «Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσουμε ξανά! Όλοι στους δρόμους! Να υπερασπιστούμε το εισόδημα και τα δικαιώματά μας», «Το θαύμα του Τουρισμού είμαστε εμείς! Που δουλεύουμε σε ξενοδοχεία εστιατόρια, καφετέριες, καταστήματα, αεροδρόμιο, λιμάνι!», «Καμιά ηττοπάθεια, κανένας απροστάτευτος, κανένας μόνος! Οργάνωση κι αγώνας στα ταξικά σωματεία για τη ζωή που μας αξίζει!».
Έκπληκτοι οι περαστικοί, παρακολουθούσαν το δρώμενο και ενημερώνονταν για τις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 11 Ιούνη, στις 11πμ στο Εργατικό Κέντρο και στις 7μμ στην Ανουτσιάτα.

Previous Article

Τροχαίο με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού στην Λευκάδα

Next Article

Ψήφισμα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων για τους συμβασιούχους στην καθαριότητα των σχολείων

Σχετικά Άρθρα