Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη διαδικτυακή ημερίδα για τα υγειονομικά πρωτόκολλα στον τουρισμό

Share:

Με μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της διαδικτυακής ημερίδας που διοργάνωσε ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Κέρκυρας και την Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων, με θέμα “Οι εργασιακές σχέσεις και η εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στην εποχή του covid-19” το περασμένο Σάββατο.
Εισηγητής της συγκεκριμένης ημερίδας ήταν ο κ. Αργύρης Νταουλιάρης, σύμβουλος μεγάλων ξενοδοχειακών Ομίλων σε Ελλάδα και Εξωτερικό και παράλληλα ιδρυτής της innjobs.net, πλατφόρμας ευρέσεως εργασίας στον τουρισμό. Η συγκεκριμένη ημερίδα συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας ξενοδόχων και ιδιοκτητών ενοικιαζομένων διαμερισμάτων.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν η λεπτομερής ενημέρωση και καθοδήγηση για την ορθή εφαρμογή των πρωτοκόλλων υγείας στα ξενοδοχεία και τα υπόλοιπα καταλύματα στην κατεύθυνση της ασφαλούς λειτουργίας των τουριστικών επιχειρήσεων.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Βαρούχας, “η ορθή εφαρμογή των πρωτοκόλλων είναι ζήτημα μείζονος σημασίας για τη διαχείριση της εικόνας μας ως ασφαλούς τουριστικού προορισμού. Η επανεκκίνηση του τουρισμού προϋποθέτει σαφή γνώση και κατανόηση των ορών εφαρμογής των υγειονομικών πρωτοκόλλων του κλάδου. Οι ίδιοι οι επιχειρηματίες θέτουν ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα αυτό και από την πλευρά μας εστιάσαμε στο να απαντήσουμε σε αυτή την ανάγκη.

Previous Article

Συνάντηση Μ. Υδραίου με Υφυπουργό Τουρισμού. -Η Ίδρυση Σχολής Ξεναγών στην Κέρκυρα και η στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων στο επίκεντρο της συζήτησης

Next Article

Στ. Πέτσας: Πότε ξεκινούν οι διεθνείς πτήσεις – Τι ισχύει για τα «κόκκινα αεροδρόμια» της EASA

Σχετικά Άρθρα