Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τηλεδιάσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη με τους Προέδρους των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ν.Δ

Σήμερα το απόγευμα ο Προεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κερκυρας Γιαννης Κοντος, συμμετείχε σε Ψηφιακή Διάσκεψη Προέδρων Δ.Ε.Ε.Π. (ΝΟ.Δ.Ε.) όλης της Χώρας, που πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Πρόεδρου του Κόμματος και Πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Κυριακου Μητσοτακη, του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Γιώργου Στεργιου, του Γενικού Διευθυντή της ΝΔ κ. Γιάννη Μπρατάκου, του Γραμματέα Οργανωτικου, Διευθυντή του Γραφείου Προέδρου και αν. Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Στέλιου Κονταδακη και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ κ. Παύλου Μαρινάκη.

Τα θέματα τα οποία ανέλυσε ο Πρωθυπουργός προς τους Προέδρους των ΔΕΕΠ ήταν σχετικά με τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας της πανδημίας, σχετικά με την ανάκαμψη της οικονομίας, σχετικά με το μεταναστευτικό και την επιτυχία αντιμετώπισης του, σχετικά με την συμφωνία της ΑΟΖ με την Ιταλια, σχετικά με πολιτικές προστασίας του περιβάλλοντος και της νέας ενεργειακής πολιτικής και γενικά σχετικά με την ανάγκη στήριξης του κυβερνητικού σχεδιασμού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, ο Πρόεδρος, αλλά και ο Γραμματέας Οργανωτικού, στάθηκαν στο ζήτημα της αξιοποίησης των ψηφιακών υπηρεσιών και της καθιέρωσης μιας νέας φόρμουλας επικοινωνίας και στο κόμμα.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κέρκυρας, εισηγήθηκε ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό και την κρουαζιέρα, εκφράζοντας έτσι την αγωνία που υπάρχει στην Κέρκυρα, αναφορικά με την φετινή «ιδιαίτερη» και δύσκολη τουριστική σεζόν.

Η ψηφιακή αυτή διάσκεψη των Προέδρων είναι η πρώτη που πραγματοποιείται με αυτόν τον τρόπο, πλέον καθιερώνεται ως εσωκομματική λειτουργία και είναι ένα νέο μέσο το οποίο θα βοηθήσει στην ανάδειξη αλλά και λύση πολλών τοπικών ζητημάτων, αποτελώντας μια λειτουργία που χαρακτηρίζεται από αμεσότητα και αποτελεσματικότητα στις σχέσεις κόμματος – εκτελεστικής εξουσίας.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ