Επανεκκίνηση για την ολοκλήρωση αποκατάστασης του κτιρίου του πρώην Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας ως έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Share:

Το δρόμο της υλοποίησης παίρνει το πολύπαθο έργο για την ολοκλήρωση του κτιρίου του πρώην Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας, στο οποίο θα μεταφερθεί η έδρα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Την σύμβαση για την εκτέλεση του υποέργου με τίτλο «Ολοκλήρωση κτιρίου πρώην Δικαστικού Μεγάρου Κέρκυρας» , προϋπολογισμού 410.000 ευρώ και τελικού ποσού 250.890,40 ευρώ με ΦΠΑ (με μέση έκπτωση 41,15%) υπέγραψε σήμερα, στο γραφείο της στις Αλυκές Ποταμού, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, παρουσία τουΑντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων και Υποδομών Μανώλη Ορφανουδάκη.

Ανάδοχος εταιρεία του έργου, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , σύμφωνα με την Συλλογική Απόφαση Ένταξης Πράξης 022, είναι η «ΓΚΡΑΟΥΤΕΚ Α.Ε.» δια του νομίμου εκπροσώπου της Αθανάσιου Φρούσσου.

Η ολική προθεσμία περάτωσης του έργου έχει καθοριστεί σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Previous Article

Ο Διοικητής του Νοσοκομίου για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Next Article

Με εννέα νέα περιπολικά και εξοπλισμό υποστηρίζει τη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Σχετικά Άρθρα