Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μήνυμα Στέφανου Γκίκα για την Έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας Δημοκρατίας, Στέφανος Γκίκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Την Δευτέρα ανοίγει η αυλαία των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων. Μία επίπονη προσπάθεια ετών φτάνει στο τέλος της.
Η φετινή σχολική χρονιά υπήρξε ιδιαίτερη, τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς, εξαιτίας των πρωτόγνωρων συνθηκών που επέβαλε η πανδημία του Covid-19. Mε την προσπάθεια όλων, έγινε η καλύτερη δυνατή διαχείριση της νέας κατάστασης.
Έτσι, μετά το κλείσιμο των σχολείων, τα μαθήματα συνεχίστηκαν με έναν νέο τρόπο, ο οποίος δεν είχε ξαναδοκιμαστεί στη χώρα μας, την τηλεκπαίδευση. Μαθητές και εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά τις δύσκολες συνθήκες, για να αντιμετωπίσουν με επιτυχία την νέα κατάσταση.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους γονείς, οι οποίοι αγωνιώντας μαζί με τα παιδιά τους, στάθηκαν στο πλευρό τους, στηρίζοντάς τα.»

Απευθυνόμενος στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων σημείωσε:
«Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι ένας σημαντικός σταθμός στη ζωή σας, μία δοκιμασία που μετά την πολύμηνη προετοιμασία, φτάνει στην κορύφωσή της.
Να θυμάστε πως πρόκειται για μία διαδρομή και όχι για το τέλος του ταξιδιού. Πιστέψτε στον εαυτό σας, στις γνώσεις και στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε για το καλύτερο. Κάντε, το απολύτως φυσικό άγχος, σύμμαχό σας, αλλά μην το αφήσετε να σας κυριεύσει.
Όσοι δεν τα πάτε καλά, μην το βάλετε κάτω. Στην ζωή υπάρχουν πάντα εναλλακτικές, δεύτερες ευκαιρίες, αλλά και δρόμοι που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί έως τώρα.
Σας εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία και να επιτευχθούν οι στόχοι που έχετε θέσει!
Το μέλλον σας ανήκει!»

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΤΟΠΙΚΑ