Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Μήνυμα της Δημάρχου Μερόπης Υδραίου στους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων

Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον καθένα σας χωριστά, στις πανελλαδικές εξετάσεις, που ξεκινούν σήμερα.

Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, καλείστε να αποδείξετε πως οι αντιξοότητες δεν κατάφεραν να ανακόψουν τις προσπάθειές σας για μάθηση και πρόοδο.

Μετά την προσπάθεια, σειρά τώρα έχουν η δύναμη, η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση, που θα αποτελέσουν βασικούς συμμάχους σας για την εισαγωγή σας στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Κάθε εξεταστική διαδικασία είναι δύσκολη, πόσο δε μάλλον φέτος που οι πανελλαδικές διεξάγονται εν μέσω της περιπέτειας του κορωνοϊού. Παρ’ όλα αυτά σας προτρέπω να μην πτοηθείτε. Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ώστε να παραμείνετε ασφαλείς, να προσέλθετε στις εξετάσεις με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, όσο πιο ήρεμοι και νηφάλιοι μπορείτε να είσαστε και απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο σας. Με επιμονή, υπομονή και αισιοδοξία, η προσπάθειά σας θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε θα την καθορίσει και για τον λόγο αυτό χρειάζεται να προσπαθήσετε με ψυχραιμία και δίχως άγχος.

Στον αγώνα που δίνετε είχατε συμπαραστάτες τους γονείς σας, που δεδομένων των ιδιαίτερα δύσκολων οικονομικών συγκυριών της εποχής, στήριξαν με θυσίες την προσπάθεια σας, αλλά και τους καθηγητές σας που σε συνθήκες “μη κανονικές” στάθηκαν παραγωγικά δίπλα σας.
Η πολύμηνη προσπάθειά σας, με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών και των οικογενειών σας, φτάνει στο τέλος. Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα όλα θα πάνε καλά.
Σας εύχομαι να κατακτήσετε τη γνώση και να εκπληρώσετε τα όνειρά σας.
Η σκέψη όλων μας είναι κοντά σας.
Καλή επιτυχία!

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ