Με τον Υποστράτηγο της Π.Υ συναντήθηκε η Δήμαρχος κεντρικής Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου

Share:

Ο Επιχειρησιακός Συντονιστής του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Παξών και Λευκάδας, Υποστράτηγος Κ.Παχίδης στη Δήμαρχο ς ( 16/06/2020 )
Ζητήματα πυροπροστασίας του Δήμου και του Ιστορικού Κέντρου της πόλης της Κέρκυρας ήταν το αντικείμενο της συζήτησης που είχε σήμερα το μεσημέρι η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με εκπροσώπους της ηγεσίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο.

Πιο συγκεκριμένα, τη Δήμαρχο επισκέφθηκαν ο Επιχειρησιακός Συντονιστής του Πυροσβεστικού Σώματος Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Παξών και Λευκάδας, Υποστράτηγος Παχίδης Κωνσταντίνος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Αντιπύραρχος Πανόπουλος Ιωάννης, ο Διοικητής Νομού της Π.Υ., Πύραρχος Νίκος Κολοβός, ο Αξιωματικός της Περιφέρειας Ι.Ν. Της Π.Υ., Επιπυραγός, Δένδιας Λεωνίδας και ο Πύραρχος Υπασπιστής Περικλής Μπότης.

Παρά τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της συνάντησης, συζητήθηκαν ουσιαστικά θέματα και κυρίως η ένταξη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στο σχεδιασμό της αντιπυρικής περιόδου την οποία διανύουμε αλλά και τα συζήτηματα πυροπροστασίας του Ιστορικού Κέντρου της Κέρκυρας.

Ο Υποστράτηγος κ. Παχίδης Κωνταντίνος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την στενή συνεργασία με τη δημοτική αρχή αλλά και το έργο της Πολιτικής Προστασίας σε επίπεδο ενημέρωσης και εκπαίδευσης του κοινού στο σύνολο των δημοτικών ενοτήτων. Από την πλευρά της η Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υποστράτηγο για την επίσκεψη και τόνισε το αποτελεσματικό έργο το οποίο επιτελούν οι τοπικές αρχές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με την οποία ο Δήμος έχερι άριστη συνεργασία. Επίσης, δήλωσε ότι ο Δήμος με ό,τι δυνάμεις διαθέτει είναι και θα παραμείνει αρωγός και συνεργάτης της υπηρεσίας με στόχο τη διαφύλαξη της περιουσίας και της ζωής των πολιτών. Τέλος, αναφέρθηκε στη συνέχιση της προσπάθειας ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης των πολιτών, η οποία για πρώτη φορά γίνεται τόσο οργανωμένα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες αρμοδιότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Previous Article

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την μεταφορά των απορριμμάτων στη Κοζάνη

Next Article

Δωρεάν διάθεση ποδηλάτων από το Δήμο κεντρικής Κέρκυρας

Σχετικά Άρθρα