Πως θα λειτουργεί το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Share:

Από την Διοίκηση του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και σύμφωνα με τις νέες οδηγίες των επιστημόνων του ΕΟΔΥ που παρακολουθούν την εξέλιξη της νόσου για τον Covid 19, κορονοϊό, ανακοινώνεται ότι:
Παραμένει ως είσοδος στον χώρο του Νοσοκομείου η ΚΕΝΤΡΙΚΗΕΙΣΟΔΟΣ του Νοσοκομείου και παραμένει κλειστή για όλους,η πλαϊνή είσοδος. ( είσοδος πλησίον από ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ -φανάρια)
Στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία οι ασθενείς εξυπηρετούνται ΜΟΝΟΝ κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα :2661030062 και 2661360873 και προσέρχονται φορώντας πάντα μάσκα .
Ο προεγχειρητικός έλεγχος για sars-cov-2 σε ασθενείς που θα μεταβούν σε Νοσοκομείο εκτός Νομού γίνεται καθημερινά 10.00-11.00 π.μ, το αποτέλεσμα παραλαμβάνεται , κατόπιν αιτήσεως από την Γραμματεία (πρωτόκολλο) του Νοσοκομείου από Δευτέρα έως Παρασκευή και μετά την 12.00πμ.
Το επισκεπτήριο απαγορεύεται.
Παρακαλούνται οι πολίτες όπως σε κάθε ασθενή παραμένει αυστηρά ένας συνοδός και μόνον αυτό όταν κρίνεται απαραίτητο με σύσταση του θεράποντος ιατρού.
Παρακαλούμε θερμά, να σταθείτε αλληλέγγυοι στους λειτουργούς υγείας, ώστε να επιτελέσουν το έργο τους, προστατεύοντας εμάς και τις ευπαθείς ομάδες.
Είναι βέβαιο ότι από όλο αυτό θα βγούμε καλύτεροι και νικητές.

Η ατομική ευθύνη βαρύνει εξίσου όλους μας.

Previous Article

Συνελήφθη στη Κέρκυρα 84 χρονος λογιστής για εκβιασμό

Next Article

Το Ελεγκτικό Συνέδριο ενέκρινε την μεταφορά των απορριμμάτων στη Κοζάνη

Σχετικά Άρθρα