Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Δωρεάν διάθεση ποδηλάτων από το Δήμο κεντρικής Κέρκυρας

Ο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ανακοινώνει τη δημιουργία πιλοτικού προγράμματος δωρεάν διάθεσης ποδηλάτων στους δημότες, με στόχο την ενίσχυση της χρήσης ποδηλάτου και την υιοθέτηση ενός νέου, πιο ανθρώπινου μοντέλου ζωής στο κέντρο της πόλης!
Mε σταθμό διάθεσης το Ιστορικό Δημαρχείο San Giacomo, η υπηρεσία για τη δωρεάν χρήση των ποδηλάτων θα λειτουργεί καθημερινά: Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00 – 13.00, στο ισόγειο του κτιρίου.
Για τη δυνατότητα χρήσης ποδηλάτου θα απαιτείται επίσημο έγγραφο (ταυτότητα ή δίπλωμα ή διαβατήριο) και η συμπλήρωση μιας αίτησης με τα προσωπικά στοιχεία του ενδιαφερόμενου, η οποία θα διατίθεται από τον αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου στην είσοδο του Δημαρχείου.
Για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία η αρμόδια Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Τόμπρου δήλωσε:
“Με το ποδήλατο ονειρευόμαστε την πόλη που θέλουμε: μια πόλη φιλική και ανθρώπινη!
Γι’ αυτό καλούμε τους συνδημότες μας να προσεγγίσουν, μέσα από μία ωφέλιμη δραστηριότητα, τις διαφορετικές πτυχές της όμορφης πόλης μας. Να ανακαλύψουν τα κρυμμένα μυστικά της, να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους και να αθληθούν χωρίς περιορισμούς.
Η ευρεία διάδοση της χρήσης ποδηλάτου ως το πλέον οικολογικό μέσο μεταφοράς, συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος που θέλουμε να ζούμε και να κινούμαστε καθημερινά”.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ