Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

ΛΑ.ΣΥ: Μπαλάκι ευθυνών η μεταφορά του Α! Πυροσβεστικού Σταθμού

Στην επερώτηση που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση για την Καθυστέρηση της μεταφοράς του Α. Πυροσβεστικού σταθμού στο κεντρικό κτήριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κέρκυρας, η περιφερειακή αρχή δεν ανέλαβε καμία ευθύνη.
Μας ενημέρωσε ότι η μελέτη έχει ολοκληρωθεί όμως καθυστερεί η αποσφράγιση των προσφορών. Εξέφρασε την απορία της για τις συνεχείς αναβολές από παραιτήσεις μελών τις επιτροπής αποσφράγισηςκαι για την καθυστέρηση απάντησε ότι ‘’την ευθύνη έχουν οι τεχνικές υπηρεσίες’’. Ως Λαϊκή Συσπείρωση παίρνουμε υπόψη τις ελλείψεις προσωπικού, τις άδειες ειδικού σκοπού , τις ειδικές συνθήκες λόγω πανδημίας, προβλήματα που γνωρίζει και η περιφερειακή αρχή. Όφειλε λοιπόν να έχει πάρει τα μέτρα της ώστε να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία αποσφράγισης.
Υπενθυμίζουμε ότι το κτήριο που μέχρι τώρα στεγάζεται ο A΄ Πυροσβεστικός Σταθμός είναι σε άθλια κατάσταση. Αξιοπερίεργο επίσης είναι ότι το κτίριο αυτό, ανήκει στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας, ο οποίος νοικιάζει άλλο κτίριο και μάλιστα με υψηλό ενοίκιο, για να στεγάσει τις υπηρεσίες του!!! Την ίδια στιγμή , η περιφέρεια δεν έχει που να στεγάσει τις δικές της υπηρεσίες!!! Από όσα επίσης γνωρίζουμε το θέμα έχει φρενάρει στην Περιφέρεια Ι. Ν που μέχρι τώρα και για 5 χρόνια.

Τα μεγάλα λόγια δεν κρύβουν τις μεγάλες ευθύνες. Η Περιφερειακή Αρχή οφείλει να πάρει μέτρα για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ