Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Με τον Υποστράτηγο της Π.Υ συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Μελίτα Ανδριώτη

Την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας, κα. Ανδριώτη Μελίτα, επισκέφθηκε στο Γραφείο της σήμερα ο Υποστράτηγος Πυροσβεστικού Σώματος Παχίδης Κωνσταντίνος, Συντονιστής Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Ηπείρου, την Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας και Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή Π.Υ. Ιονίων Νήσων, Αρχιπύραρχο Πανόπουλο Ιωάννη και τον Διοικητή Π.Υ. Νομού Κέρκυρας Πύραρχο Κολοβό Νικόλαο.

Στα πλαίσια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας Π.Ι.Ν. κ. Μηλιώτης Νικόλαος, ο Προϊστάμενος της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Π.Ι.Ν. κ. Καρύδης Κωνσταντίνος και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας κ. Ναούμ Γεώργιος, συζητήθηκαν ο σχεδιασμός και οι δράσεις των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών για την αντιπυρική περίοδο 2020.

Επιβεβαιώθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους η έως τώρα άριστη συνεργασία των δύο θεσμών και εκφράστηκε η θέληση για τη συνέχιση της προσπάθειας για την υλοποίηση όλων των απαιτούμενων μέτρων, που σε συνδυασμό με την ευαισθητοποίηση των πολιτών θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τη διαφύλαξη του δασικού μας πλούτου και όχι μόνο, γεγονός που πρέπει να αποτελεί κοινό στόχο για όλους μας.

Σημειώνεται ότι η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ