Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία video προβολής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

Από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ανακοινώθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη δημιουργία και παραγωγή οπτικοακουστικού υλικού προβολής (video) για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου με τίτλο: «Τουριστική προβολή προϋπολογιζόμενης αξίας 12.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έτους 2020». Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους στη Γραμματεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων – Π.Ε. Κέρκυρας για τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (Σαμάρα 13, Τ.Κ. 49100 Κέρκυρα), υπόψη Μέλλως Κουτούκη, τηλ. 2661362110 ή Γιώργου Παπαβλασόπουλου τηλ. 26613 62112, μέχρι και εντός πέντε ημερών από την ανάρτησή της στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας. Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία πρωτοκόλλου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που φέρει ο φάκελος αποστολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

H παρούσα πρόσκληση αφορά την παραγωγή δύο video με διάρκεια:

α) 5 λεπτά, β) short version 1 λεπτό

Τα video θα περιλαμβάνουν πλάνα από τις τέσσερις ενότητες της Περιφέρειας:

ΠΕ Κέρκυρας (θα περιλαμβάνονται Παξοί / Αντίπαξοι και Διαπόντια Νησιά: Οθωνοί, Ερείκουσα, Μαθράκι)

ΠΕ Λευκάδας (θα περιλαμβάνεται το Μεγανήσι, ο Κάλαμος και ο Καστός)

ΠΕ Κεφαλλονιάς (θα περιλαμβάνεται η Ιθάκη)

ΠΕ Ζακύνθου.

Τα πλάνα πρέπει να είναι:

1) Από εναλλακτικές μορφές τουρισμού όπως θρησκευτικός, θαλάσσιος, καταδυτικός, περιπατητικός και σπορ, όπως cricket στην Κέρκυρα.

2) Αξιοθέατα (φυσικό και αστικό περιβάλλον πόλεις, χωριά).

3) Πολιτισμός (μουσεία – μνημεία).

4) Γαστρονομία, τοπικά προϊόντα.

5) Shopping

6) Βιοποικιλότητα.

Η παραγωγή των βίντεο προϋποθέτει γυρίσματα, τεχνική επεξεργασία, σύνθεση εικόνας, μοντάζ, μιξάζ, μουσική, σπικάζ στην ελληνική, αγγλική, γερμανική, γαλλική, ιταλική και ρώσικη γλώσσα.

Τα video θα προβάλλονται τηλεοπτικά καθώς και διαδικτυακά, για την ανάδειξη του τουρισμού της Περιφέρειας και θα αποτελούν ψηφιακό έκθεμα για σχετικές μελλοντικές δράσεις της.

Θα αποτελούνται από πρωτότυπα γυρίσματα καθώς και αρχειακό οπτικοακουστικό και φωτογραφικό ή άλλο υλικό, εκφώνηση στις ανωτέρω γλώσσες καθώς και την απαραίτητη μουσική υπόκρουση.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί η ενσωμάτωση των κατάλληλων οπτικών εφέ που θα ενισχύουν λειτουργικά και αισθητικά το περιεχόμενο.  

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Πηγή: etravelnews.gr/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ