Πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Τεμπλονίου: Συνεχίζουμε τον αγώνα

Share:

Μετά την κατάθεση των προτάσεών μας στο Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Κυριακή με θέμα τα αποτελέσματα των αναλύσεων για την ύπαρξη βαρέων μετάλλων σε παρακείμενο του ΧΥΤΑ ρέμα, καλέσαμε λαϊκή συνέλευση στη πλατεία Τεμπλονίου χθές Τετάρτη 17 Ιουνίου η οποία και πραγματοποιήθηκε.

Απώτερος σκοπός της συνέλευσης ήταν αφενός η επιστημονική ενημέρωση για τις επιπτώσεις των βαρέων μετάλλων στην δημόσια υγεία και αφετέρου η στήριξη των αιτημάτων μας όπως αυτά υποβλήθηκαν προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου ενημερωθήκαμε, χθες Τετάρτη μεσημέρι ότι τελικά πέρασαν ομόφωνα….

Ευχαριστούμε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην πολύ σημαντική κατά την άποψή μας συνέλευση αυτή, στηρίζοντας την αγωνιώδη προσπάθεια μας στο να μάθουμε το τι ακριβώς συμβαίνει.

Παραμένουμε σε διαρκή επαγρύπνηση για την πορεία των ενεργειών που θα ακολουθηθούν (άμεση υλοποίηση των αιτημάτων μας) ενώ παράλληλα συνεχίζουμε τις δικές μας ενέργειες.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας που θα κάνουν αναλύσεις για την ύπαρξη βαρέων μετάλλων στο νερό να μας προσκομίζουν αντίγραφο στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου μας temploni@gmail.com ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 6934504049 (Μάγδα Παπανικολοπούλου).

Συνυπογράφουν οι συλλογικότητες:

1) ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

2) ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

3) ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΥΒΙΩΝ

4) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΤΑΜΟΥ

5) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΔΩΝ

6) ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΔΩΝ

7) ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

8) ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΤΑ Π.Ε ΚΕΡΚΥΡΑΣ “Η ΚΕΡΚΥΡΑ

Previous Article

Συνελήφθη αλλοδαπός με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης στην Κέρκυρα.

Next Article

Στέφανος Γκίκας: «Οπλίτης Ιατρός θα καλύψει την Θέση του Αγροτικού Ιατρού Οθωνών»

Σχετικά Άρθρα