Συνελήφθη αλλοδαπός με Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης στην Κέρκυρα.

Share:

Επίσης, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για πλαστογραφία και για παράβαση της Νομοθεσίας περί Λειτουργίας Ερασιτεχνικών και Πειραματικών Σταθμών Ασυρμάτου

Συνελήφθη χθες (18-06-2020) το απόγευμα στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), αλλοδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, o εντοπισμός και η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης και όπως πρόεκυψε σε βάρος του αλλοδαπού εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης, για τα αδικήματα της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό της διάπραξη ανθρωποκτονιών και απαγωγών καθώς επίσης και απ όφαση του Τριμελούς Πλημ/κειου Θεσσαλονίκης για παράβαση Νομοθεσίας περί Όπλων.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του αλλοδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(2) ασύρματοι οι οποίοι είχαν αποθηκευμένα κανάλια επικοινωνίας Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών,
(8) κινητά τηλέφωνα,
(2) ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
μάσκα,
(5 ) ζευγάρια γάντια,
πομπός απώθησης σκύλων,
(1) όργανο εκτίμησης ποιότητας κοσμημάτων και
(1) ζυγαριά ακριβείας
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας , στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που είχε στην κατοχή του ο αλλοδαπός καθώς και το δελτίο ταυτότητας, η άδεια οδήγησης και άδεια κυκλοφορίας του οχήματος τα οποία ήταν πλαστά.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας.

Previous Article

Δ.Τ. της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) ΚΕΡΚΥΡΑΣ για την επίσκεψη στην Κέρκυρα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

Next Article

Πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος Τεμπλονίου: Συνεχίζουμε τον αγώνα

Σχετικά Άρθρα