Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Ο Tui Αγγλίας ανακοινώνει ότι είναι «έτοιμοι να ξεκινήσουν» στης 11 Ιουλίου για Κέρκυρα, Κρήτη, Ρόδο Και Κω.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο της Αγγλίας Tui, αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με ένα περιορισμένο πρόγραμμα καλοκαιρινών διακοπών και για την προετοιμασία της άρσης των κυβερνητικών απαγορεύσεων για τα ταξίδια.

Η εταιρεία λέει ότι είναι «έτοιμη να πάει ξανά τους Βρετανούς σε διακοπές».

Οκτώ προορισμοί είναι έτοιμοι για επιστροφή στις 11 Ιουλίου, η Ελλάδα, οι Βαλεαρίδες και για τους Καναρίους Νήσους με πτήσεις που θα λειτουργούν από τρία αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στην πρώτη φάση της προγραμματισμένης επανεκκίνησης, έως και 8.300 παραθεριστές θα μπορούσαν να ταξιδέψουν με έως και 44 πτήσεις την εβδομάδα προς Ίμπιζα, Πάλμα, Κέρκυρα, Κρήτη, Κω, Ρόδο, Λανζαρότε και Τενερίφη.

Η Tui σχεδιάζει να προσθέσει περισσότερες πτήσεις και προορισμούς μέχρι τα τέλη Ιουλίου για να προσφέρει συνολικά 19 προορισμούς από πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, με την επιφύλαξη κυβερνητικών οδηγιών της κυβέρνησης.

Ο Andrew Flintham, διευθύνων σύμβουλος της Tui UK και της Ιρλανδίας είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μιλάμε για να πάμε ξανά σε διακοπές.

Φυσικά περιμένουμε ακόμη από την κυβέρνηση να αλλάξει τις ταξιδιωτικές της οδηγίες, αλλά εργαζόμαστε πολύ σκληρά πίσω από τα παρασκήνια και για να είμαστε έτοιμοι να αρχίσουμε να παίρνουμε τους παραθεριστές ξανά σε λίγες μόνο εβδομάδες σε διακοπές.

Ο Flintham πρόσθεσε: «Εκτιμούμε ότι μερικοί άνθρωποι μπορεί να αισθάνονται ανήσυχοι για τα ταξίδια και να έχουν ερωτήσεις σχετικά με το πώς θα είναι οι διακοπές μετά το COVID, γι ‘αυτό και παρουσιάσαμε τη νέα μας υπόσχεση διακοπών Tui.

«Θα εφαρμόσουμε κάθε δυνατό μέτρο υγείας και ασφάλειας για να διατηρήσουμε τους πελάτες και το προσωπικό μας ασφαλή και προστατευμένα σε κάθε στάδιο του ταξιδιού τους. Θα φροντίσουμε επίσης να διατηρήσουμε επαφή και να είμαστε όσο πιο ευέλικτοι μπορούμε αν οι άνθρωποι πρέπει να τροποποιήσουν τις διακοπές τους. “

Πηγή: travelweekly.co.uk/

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ