Ο Κώστας Λέσσης για την επίσκεψη Μιχάλη Χρυσοχοίδη

Share:

Σε συνέχεια των δημόσιων δηλώσεων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κέρκυρα, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Νότιας Κέρκυρας εκπροσωπούμενη σε σύσκεψη τοπικών φορέων από τον κ. Δήμαρχο έθεσε το θέμα της ενίσχυσης του αστυνομικού τμήματος Λευκίμμης με προσωπικό και μηχανολογικό εξοπλισμό με σκοπό την καλύτερη αστυνόμευση του τόπου και την ασφάλεια των πολιτών. Ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε θετικά και δεσμεύτηκε δημόσια για την ενίσχυση του Α.Τ. Λευκίμμης με δεκαπέντε στελέχη και εξοπλισμό.
Τέθηκε επίσης το ζήτημα της ανεπάρκειας προσωπικού και μέσων πολιτικής προστασίας του νεοσύστατου Δήμου μας. Ο Υπουργός δέχτηκε το αίτημα και επιφυλάχτηκε να το εξετάσει υπηρεσιακά σε άμεσο χρόνο.
Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση μας για την θετική ανταπόκριση του κ. Υπουργού στα αιτήματά μας και περιμένουμε την υλοποίηση των δεσμεύσεων του προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Previous Article

Για τις αλλαγές στα Ωρολόγια Προγράμματα Γυμνασίων και Λυκείων Κινητοποίηση της ΕΛΜΕ την Τρίτη 23 Ιουνίου στη 13.00 στην Π.Δ.Ε Ιονίων Νήσων

Next Article

Στις 23 και 24 Ιουνίου η δεύτερη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ από την Κέρκυρα και τους Παξούς

Σχετικά Άρθρα