Στις 23 και 24 Ιουνίου η δεύτερη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ από την Κέρκυρα και τους Παξούς

Share:

Την Τρίτη 23 Ιουνίου και την Τετάρτη 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα η δεύτερη φάση διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)» που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 από τις 12 μ.μ. – 3 μ.μ. και την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020 από τις 8.30 π.μ. – 3 μ.μ. στο 5ο χλμ της Εθνικής Πέλεκα ( απέναντι από τη φαρμακαποθήκη).

Οι 894 οικογένειες από την Κέρκυρα και τους Παξούς θα παραλάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ειδικότερα θα διανεμηθούν : Γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές ντομάτας, φακές φασόλια, χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, κρέμα δημητριακών για βρέφη, κρέμα ρυζάλευρο για βρέφη, ρόφημα γάλακτος παιδικό, γάλα σκόνης β’ βρεφικής ηλικίας, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, μωρομάντηλα.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν:

  • τον Α.Μ.Κ.Α.
  • την αστυνομική ταυτότητα και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας
    Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)».

Λόγω του μεγάλου βάρους των προϊόντων, συστήνεται στους ωφελούμενους να έχουν μεταφορικό μέσο, προκειμένου να μεταφέρουν τα προϊόντα που θα παραλάβουν.
Παρακαλούνται οι ωφελούμενοι που θα προσέρχονται στο χώρο διανομής να φοράνε απαραιτήτως μάσκα.
Επισημαίνεται ότι η β’ φάση διανομής της επισιτιστικής βοήθειας θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο όπως και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Previous Article

Ο Κώστας Λέσσης για την επίσκεψη Μιχάλη Χρυσοχοίδη

Next Article

Εκδήλωση Δήμου Νότιας Κέρκυρας για τον Covid-19

Σχετικά Άρθρα