Το Εργατικό Κέντρο της Κέρκυρας για τις καθαρίστριες του Νοσοκομείου

Share:

Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας στέκεται στο πλευρό των καθαριστριών του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και στηρίζει τις στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει για την Τρίτη, 23/6 και την Τετάρτη, 24/6.

Οι συνάδελφοι εκεί δίνουν μία ακόμη μάχη τιμής και αξιοπρέπειας για την εργασία και το μέλλον τους, μετά τον άδικο αποκλεισμό τους από την προκήρυξη με αριθμό 1/2020 ΣΟΧ. Κατά έναν αυθαίρετο τρόπο που εγείρει πολλά ερωτηματικά, ο Διευθυντής του Νοσοκομείου αποφάσισε στις 10 Ιουνίου να προσλάβει νέο προσωπικό στην καθαριότητα, χωρίς να περιμένει την εξέταση των ενστάσεων που υποβλήθηκαν, μετά τα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Αυτή η κίνηση αφήνει ελάχιστα περιθώρια αμφιβολίας για το αν ο αποκλεισμός των συναδέλφων από την συμμετοχή στο διαγωνισμό πρόσληψης ήταν προμελετημένος ή όχι., δεδομένου ότι οι περισσότεροι εξ αυτών πληρούσαν τα κριτήρια πρόσληψης βάσει μορίων.

Σε κάθε περίπτωση το Εργατικό Κέντρο παραμένει αλληλέγγυο στον αγώνα των καθαριστριών κατά των άδικων απολύσεών τους και στηρίζει όλες τις κινητοποιήσεις που αποφασίζουν να κάνουν στο πλαίσιο των διεκδικήσεών τους.

Previous Article

Πυροπροστασία Παλιάς Πόλης, Δημοτική Αστυνομία και μετεγκατάσταση Πυροσβεστικού Σταθμού στο επίκεντρο της συνάντησης Μ. Υδραίου με Μιχ. Χρυσοχοϊδη.

Next Article

Για τις αλλαγές στα Ωρολόγια Προγράμματα Γυμνασίων και Λυκείων Κινητοποίηση της ΕΛΜΕ την Τρίτη 23 Ιουνίου στη 13.00 στην Π.Δ.Ε Ιονίων Νήσων

Σχετικά Άρθρα