Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Τάπητας στον αύλειο χώρο του δημοτικού σχολείου Σπαρτύλα

Το Δημοτικό Σχολείο Σπαρτύλα θα αποκτήσει δωρεάν τάπητα ασφαλείας στον αύλειο χώρο του, μετά την χθεσινή κλήρωση που έγινε σε ειδική διαδικασία διαγωνισμού εταιρείας ανακύκλωσης ελαστικών. Ο Δήμος της Κέρκυρας είχε ενημερώσει αρμοδίως για τον εν λόγω διαγωνισμό εκ μέρους της Ecoelastika, εταιρείας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η οποία ανακυκλώνει ελαστικά στη χώρα μας, και η συμμετοχή των σχολείων της Κέρκυρας ήταν μεγάλη.

Απ’ την κλήρωση που έγινε χθες, επελέγησαν 3 σχολεία για την δωρεάν διαδικασία κατασκευής ελαστικού τάπητα από τα οποία το ένα είναι αυτό του Δημοτικού Σχολείου Σπαρτύλα.
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, η διεύθυνση του νικητήριου σχολείου θα πρέπει εντός τριών ημερών να επικοινωνήσει με την εταιρεία, προκειμένου αυτή στη συνέχεια να αιτηθεί στο Δήμο και στην αρμόδια Σχολική Επιτροπή Αθμιας Εκπαίδευσης και την Οικονομική Επιτροπή ζητώντας τις σχετικές εγκρίσεις.

Σημειώνεται ότι η ECOELASTIKA αναλαμβάνει την κατασκευή – τοποθέτηση του ελαστικού τάπητα ασφαλείας (υπό την μορφή χυτού υλικού ή πλακιδίων) μόνο σε επιφάνειες οι οποίες αποτελούν κατάλληλο υπόστρωμα με τις ενδεδειγμένες κλίσεις για τη φυσική απορροή των υδάτων. .

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ