Ροή Ειδήσεων​      Επικοινωνία      Τοπικά

Για την συνάντηση με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά

Στην υπηρεσιακού χαρακτήρα σύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και με αντικείμενο την εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, συμμετείχε σήμερα το μεσημέρι η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Μερόπη Υδραίου. Η κ. Υδραίου είχε την ευκαιρία να επισημάνει την ανάγκη για χρηματοδότηση ειδικού εξοπλισμού πυροπροστασίας για την Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, αίτημα το οποίο έτυχε θετικής απάντησης.
Θετικός δήλωσε ο Υφυπουργός και σε ό,τι αφορά γενικότερα την Πολιτική Προστασία όλων των Δήμων καθώς όπως είπε πρόκειται να χρηματοδοτηθεί το σύνολο των αιτημάτων που αφορούν σε εξοπλισμό, μηχανήματα και στόλο γεγονός που όπως ανέφερε η κ. Υδραίου «αποτελεί μια πολύ θετική εξέλιξη και δέσμευση».
Η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας δήλωσε τέλος ότι ο Δήμος θα συμβάλει, στο βαθμό που έχει αυτή τη δυνατότητα, προκειμένου να εφαρμοστούν απαρέγκλιτα οι κανόνες ασφαλείας. Παράλληλα κρατά σε ότι αφορά την υποδοχή και φιλοξενία των επισκεπτών, ψηλά το επίπεδο καθαριότητας των δημόσιων και των κοινοχρήστων χώρων ενώ δεσμεύτηκε ότι και σε επίπεδο υποδομών θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την καλύτερη λειτουργία και εικόνα του Δήμου.

Ροή Ειδήσεων

  • All
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ