Μια μουσική βραδιά στην Πανσέληνο την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 21:30 στον Ανεμόμυλο με ελεύθερη προσέλευση για τον κόσμο

Share:

Με την παράστασή αυτή, ο Δήμος και οι συντελεστές, η ψυχή της εκδήλωσης, λένε με τον δικό τους τρόπο, ένα ‘’Ευχαριστώ στη Ζωή’’, με ποίηση και τραγούδια για το φεγγάρι από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Ισπανία, την Γαλλία και την Αγγλία.

Μια βραδιά που σηματοδοτεί και την έναρξη των παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους του φετινού καλοκαιριού, μετά το κλείσιμο των χώρων πολιτισμού, λόγω της επιδημίας. Μια βραδιά που φιλοδοξεί να δώσει χαρά και ελπίδα στον κόσμο του νησιού μας.

Η βραδιά αυτή που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Κέρκυρας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανεμόμυλου.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι τραγουδιστές, Παντελής Κοντός, Πέτρος Καρύδης, Ιωάννα Βλάχου, Νίκος Άνθης, Σταματίνα Καρύδη, Έλενα Ρίστοβα, Γιώργος Βλάχος, Κωνσταντίνος Παλαιολόγου, Δημήτρης Ντάλλας, η Χορωδία ‘’Θωμάς Φλαγγίνης’’ και ο πιανίστας Κώστας Κατωμέρης.

Την σκηνοθεσία και την παρουσίαση της βραδιάς έχει ο Πέτρος Γάλλιας.

Στην παράσταση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον ‘’covid -19’’ (αποστάσεις ασφαλείας κλπ) όπως ο νόμος ορίζει.

Για την πρώτη αυτή εκδήλωση του καλοκαιριού, παραχωρήθηκε σήμερα και συνέντευξη τύπου με τη συμμετοχή της Δημάρχου Μ. Υδραίου, της Αντιδημάρχου Πολιτισμού Χρυσ. Τόμπρου, του προέδρου του ΣΥ.Π.Α.Π. Σπ. Μωραίτη καθώς και των συντελεστών της παράστασης. Στην συνέντευξη τύπου τονίστηκε η επιλογή με την πανσέληνο του Ιουλίου να γίνει η επανέναρξη των εκδηλώσεων και η επιστροφή στην πολιτιστική “κανονικότητα” του νησιού μας. Όλοι οι διοργανωτές απηύθηναν ανοικτό κάλεσμα προς όλους για συμμετοχή στην συγκεκριμένη εκδήλωση τηρώντας πάντα τα μέτρα ασφαλείας ενώ ιδιαίτερα ευχαριστήρια εκφράστηκαν από τους συντελεστές στη δημοτική αρχή, δήμαρχο, αντιδήμαρχο, πρόεδρο ΣΥ.Π.Α.Π, υπηρεσίες και υπαλλήλους για την βοήθεια την οποία παρέχουν στην πραγματοποίησή της.

Previous Article

Ο Life news 102,9 θα μεταδώσει την εκδήλωση Gracias a la vida την Τρίτη στις 21.30

Next Article

Από 1η Ιουλίου ξεκινά και πάλι το Μουσείο Καποδίστρια

Σχετικά Άρθρα